Immár több mint 30 év kereskedelmi tapasztalattal állunk végfelhasználó és viszonteladó partnereink rendelkezésére a magyar hírközléstechnika területén.


Eladásra kínált termékeink között megtalálhatók a hagyományos analóg és digitális URH rádiók és kiegészítőik, az analóg és digitális átjátszóberendezések, valamint a GSM alapú PoC rádiók és kiegészítőik, beleértve a használatukhoz szükséges PoC szolgáltatásokat is. Emellett egyéni megkeresések esetén szívesen vállaljuk komplett rádiókommunikációs rendszerek beszerzését és üzembe helyezését is, a tervezéstől az átjátszó telepítésén át a rendszer műszaki felügyeletéig.

Eladásra kínált termékeink között megtalálhatóak a hagyományos analóg és digitális URH rádiók és kiegészítőik, az átjátszóberendezések, a GSM alapú PoC rádiók és kiegészítőik, beleértve a forgalmazáshoz szükséges PoC szolgáltatáscsomagot is. Emellett egyéni megkeresések révén szívesen vállaljuk komplett rádiókommunikációs rendszer beszerzését és üzembe helyezését is a tervezéstől az átjátszó telepítésen át a műszaki felügyeletig.

Annak érdekében, hogy partnereink megtalálhassák kínálatunkban a számukra legalkalmasabb eszközöket, a műszaki felmérés és a megfelelő műszaki megoldás megtalálása után, de még a vásárlás előtt lehetőséget biztosítunk akár több gyártó termékének az adott helyszínen történő kipróbálására.

Fontos kiemelnünk, hogy az értékesítő munkatársaink személyre szabottan kommunikálnak az ügyfelekkel, ennek köszönhetően mindig a legmegfelelőbb ár-érték arányú megoldásokat tudják ajánlani számukra a különböző felhasználástól, terepviszonyoktól és más egyénileg felmerülő igényektől függően. Ennek eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy számos elégedett, visszatérő ügyfelünk van, akik hosszú ideje állnak kapcsolatban cégünkkel.

Sok éves, rádiózásban szerzett szakmai tapasztalatunk kamatoztatása mellett az is lényeges számunkra, hogy lépést tartsunk a technológiai újításokkal. Ezért rendszeresen részt veszünk a beszállító partnereink által tartott szakmai képzéséken illetve a hazai és külföldi szakkiállításokon, hogy tájékozódjunk a legújabb termékekről és műszaki megoldásokról. Természetesen az itt megszerzett tudást időről-időre, partnertalálkozók keretében, továbbadjuk viszonteladóinknak és kiemelt partnereinknek egyaránt.

Cégünk több külföldi gyártóval áll közvetlen kapcsolatban; hivatalos importőrként megkapjuk a megfelelő szakmai támogatást a már meglévő termékekre és az újdonságokra egyaránt, illetve, nem utolsó sorban, a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani partnereink részére.

Célunk, hogy minden árkategóriában a legmegbízhatóbb, és már éles helyzetben is bizonyított, jól bevált eszközöket kínáljunk ügyfeleink számára. Így esett választásunk az alábbi gyártókra is: Motorola, Hytera, Icom, Inrico, Entel, Talkpod, Wouxun, Kenwood, ZepCam, ...

Először vásárol rádiót és nem tud eligazodni a kínálatban?
Összetettebb megoldásra lenne szüksége?
Meglévő készülékéhez keres kiegészítőket?
Az elérhető készletről tájékozódna?
Keresse közvetlenül értékesítő kollégáinkat e-mailben vagy telefonon!

Korábban vásárolt már nálunk és újra rendelné a terméket?
Pontosan tudja, hogy mire van szüksége?
Válassza ki a terméket webshopunkról!

Farkas Balázs

Kereskedelmi menedzser

 

  • bérlési ajánlatok
  • kereskedelem

Kakas Zoltán

Műszaki igazgató

 

  • nagy projektek
  • biztonságtechnikai rendszerek

Antal József

Szerviz vezető

 

  • javítások, átadás - átvétel
  • műszaki tájékoztatás (URH)

Németh Lilla

Kereskedelmi asszisztens

 

  • általános tájékoztatás szerződött partnerek részére