AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZÍTVA

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉKEK BÉRBEADÁSA

Mindössze néhány walkie-talkie-ra van szüksége hosszabb időre? Vagy éppen nagy számban használná a kézi adó-vevő készülékeket, de csak néhány napig? A magas beruházási költségek helyett, válassza inkább az URH rádió készülékek bérlését! Több száz rádió adó-vevőből álló készülékparkunk a legspeciálisabb igények kielégítésére is képes.

_

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉKEK ENGEDÉLYEZTETÉSE

Üzemi célú vagy zárt célú rádiórendszernek nevezünk minden olyan rádiórendszert, amelyet egy adott intézmény saját céljaira hoz létre és üzemeltet. A zárt célú rádiórendszerek számára frekvenciatartományokat jelöltek ki és a rendszer telepítéséhez hatósági engedélyre van szükség.

_

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉKEK SZERVIZELÉSE

Cégünk rövid határidővel vállalja az általunk forgalmazott URH rádiókészülékek és tartozékaik minőségi javítását, szervizelését és programozását. Amennyiben igény van rá, készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére egyéb gyártók termékei esetén is!

_

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉKEK KERESKEDELME

Eladásra kínált termékeink között megtalálhatóak a hagyományos analóg URH rádiók és kiegészítőik, az analóg átjátszó berendezések, a GSM alapú PoC rádiók és kiegészítőik, beleértve a hálózati rádiókhoz szükséges PoC szolgáltatáscsomagokat, licenszeket is.

_

KERESSEN MINKET

RADIORENT

_

A MEGBÍZHATÓ KAPCSOLAT