AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZÍTVA

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉK BÉRBEADÁS

Mindössze néhány walkie-talkie-ra van szüksége hosszabb időre? Vagy éppen nagy számban használná a kézi adó-vevő készülékeket, de csak néhány napig? A magas beruházási költségek helyett, válassza inkább az URH rádió készülékek bérlését! Több száz rádió adó-vevőből álló készülékparkunk a legspeciálisabb igények kielégítésére is képes.

 

_

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉK ENGEDÉLYEZTETÉS

Üzemi célú vagy zártcélú rádiórendszernek nevezünk minden olyan rádiórendszert, amelyet egy adott intézmény saját céljaira hoz létre és üzemeltet. A zártcélú rádiórendszerek számára frekvenciatartományokat jelöltek ki és a rendszer telepítéséhez hatósági engedélyre van szükség.

 

_

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉK SZERVIZELÉS

Cégünk rövid határidővel vállalja az általunk forgalmazott URH rádió készülékek és tartozékaik minőségi javítását, szervizelését és programozását. Amennyiben igény van rá, készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére egyéb gyártók termékei esetén is!

 

_

URH ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉK, ÉS KIEGÉSZÍTŐK KERESKEDELEME

Eladásra kínált termékeink között megtalálhatóak a hagyományos analóg URH rádiók és kiegészítőik, az analóg átjátszó berendezések, a GSM alapú PoC rádiók és kiegészítőik beleértve a forgalmazáshoz szükséges PoC szolgáltatáscsomagot is.

 

_

KERESSEN MINKET

RADIORENT

_

A MEGBÍZHATÓ KAPCSOLAT