Icom

Icom – a vezeték nélküli kommunikáció szakértője.
Az Icom egy japán vállalat, amelynek központja Oszakában található. Az ICOM vezeték nélküli kommunikációs termékeket gyárt és termékeivel az egész világon jelen van. 1954-es megalakulása óta nagy tapasztalattal rendelkezik zárt célú földi mobil adóvevők, rádióamatőr készülékek, hajózási adóvevők, navigációs termékek, repülési rádiók és kommunikációs vevőkészülékek megbízható gyártójaként.
Icom minőség és Icom megbízhatóság
A több, mint 50 éves mérnöki és gyártási tapasztalat minden Icom termék minőségében és műszaki színvonalában megmutatkozik. Az Icom rádiókat alapos házon belüli, laboratóriumi és végfelhasználói teszteknek is alávetik, és olyan szigorú szabványoknak is megfelelnek, mint pl. a 810-es amerikai katonai szabvány.
Japán minőség
Az Icom 100%-ban Japánban fejleszti és gyártja a készülékeket. A cég Vakajamában (Wakayama) található üzeme fejlett gyártórendszerrel rendelkezik, ahol teljeskörűen megoldható az Icom termékeinek előállítása. A saját gyártásnak köszönhetően az Icom rádiók első osztályú minőséget képviselnek.
Icom, világmárka
Az Icom-ot ma világszerte megbízható adóvevő rádiómárkaként ismerik. A földi mobil (LMR) Icom rádiókat számos szervezet használja a világ minden táján, így például az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma és az amerikai Marine Corp. is.
Az Icom világméretű hálózata
Az Icom termékeit a világ több mint 80 országában értékesítik. Tekintse meg Icom rádiókínálatunkat, ha pedig kérdése van a készülékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

1–16 termék, összesen 56 db