Icom

Icom – a vezeték nélküli kommunikáció szakértője.
Az Icom márka Japán Oszakában található vállalat, amely vezeték nélküli kommunikációs termékeket gyárt. Az Icom 1954-es megalakulása óta nagy tapasztalattal rendelkezik szárazföldi rádió, amatőr rádió, tengeri rádió, navigációs termékek, repülési rádió és kommunikációs vevők megbízható gyártójaként.

Icom minőség és Icom megbízhatóság
A több, mint 50 éves mérnöki és gyártási tapasztalat minden Icom termék minőségében és színvonalában egyaránt megmutatkozik. A legújabb berendezések felhasználásával az Icom rádiók szigorú, házon belüli teszteken és végfelhasználói teszteken is részt vesznek, valamint az USA 810-es katonai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Japán minőség
Az Icom 100%-ban Japánban fejleszti és gyártja a készülékeket. A cég Wakayama-ban található üzeme fejlett gyártási rendszerrel rendelkezik, és teljeskörűen megvalósítja az Icom termékeinek előállítását, akár kis mennyiségű, akár több modellből álló vezeték nélküli kommunikációs termékpalettáról beszélünk. Ennek köszönhetően az Icom rádiók első osztályú minőséget képviselnek.

Icom, világmárka
Az Icom-ot ma világszerte megbízható kétirányú rádiómárkaként ismerik el. A szárazföldi Icom rádiókat számos szakmai szervezet használja a világ minden táján, így például az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma és az amerikai Marine Corp.

Az Icom világméretű hálózata
Az Icom termékeit a világ több mint 80 országában értékesítik. Tekintse meg Icom rádió kínálatunkat, ha pedig kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

1–16 termék, összesen 49 db