Hytera

A Hytera az analóg rádiók egyik piacvezető gyártójaként, több mint 80 ország felhasználói számára biztosítja termékeit és megoldásait. 12,6%-os piaci részesedésével már a második helyet érte el az analóg rádiókat is magába foglaló távközlési szektorban.

Az 1993-ban alapított Hytera Communications Co., Ltd. Kína legnagyobb professzionális mobil rádióberendezés- és megoldásszállítója. A Hytera evékenységi köre az analóg és digitális, hagyományos és helyi kapcsolású, hordozható és mobil terminál és rendszerberendezés PMR termékek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására terjed ki, és teljes körű kommunikációs megoldásokat kínál kormányok, közbiztonsági szervek, közművek, közlekedési vállalatok és egyéb vállalkozások számára, melyek segítségével hatékonyabban végezhetik szervezési műveleteiket, feladatkiosztásukat és kritikus feladataikat.

A Hytera a világ egyik vezető gyártó és fejlesztő vállalata a digitális és analóg rádiósrendszerek piacán. TETRA és DMR technológiában több, mint 30 éves tapasztalattal a legmegfelelőbb hátteret biztosítja. A Hytera által szállított digitális rádió rendszerek több, mint 80 országban bizonyítottak Jelentős összegeket fektet kutatási és fejlesztési tevékenységre mindhárom fejlesztőközpontjában.
Németországi kereskedelmi, logisztikai és fejlesztő központtal is rendelkezik.

A DMR SZABVÁNYNAK MEGFELELŐ RÁDIÓS RENDSZER ÉS VÉGKÉSZÜLÉKEK

A DMR az ETSI (Európai Telekommunikációs Szabványügyi Intézet) által létrehozott nyitott szabvány. A DMR rendszerek alkalmasak hang- és adatátvitelre, számos szolgáltatást kínálva a felhasználóknak mind konvencionális, mind pedig trönkölt üzemmódban.

1–16 termék, összesen 39 db