Hytera

A Hytera az analóg és digitális adóvevők egyik piacvezető gyártójaként, több mint 80 ország felhasználói számára szállít termékeket és megoldásokat. 12,6%-os piaci részesedésével mára a második helyet érte el a rádió adóvevőket is magába foglaló távközlési szektorban.
Az 1993-ban alapított Hytera Communications Co., Ltd. Kína legnagyobb professzionális mobil rádióberendezés- és megoldásszállítója. A Hytera elsősorban analóg és digitális, hordozható és mobil terminálok és rendszerberendezések fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Teljes körű kommunikációs megoldásokat kínál kormányzati és közbiztonsági szervezetek, közműszolgáltatók, közlekedési vállalatok és egyéb vállalkozások számára, amelyek a Hytera eszközeinek segítségével hatékonyabban és biztonságosabban végezhetik munkájukat.
A Hytera a világ egyik vezető gyártó és fejlesztő vállalata a digitális és analóg rádiós rendszerek piacán. A TETRA és DMR technológiában több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, így sok szervezet számára a Hytera készülékei, rendszerei jelenthetik a megfelelő választást. A Hytera által szállított digitális rádió rendszerek már több, mint 80 országban bizonyítottak. A vállalat jelentős összegeket fektet kutatási és fejlesztési tevékenységre mindhárom fejlesztőközpontjában.
Az európai piac speciális igényeit szem előtt tartva, németországi kereskedelmi, logisztikai és fejlesztő központtal is rendelkezik.
A DMR SZABVÁNYNAK MEGFELELŐ RÁDIÓS RENDSZER ÉS ADÓ-VEVŐ KÉSZÜLÉKEK
A DMR az ETSI (Európai Telekommunikációs Szabványügyi Intézet) által létrehozott nyílt szabvány. A DMR rendszerek alkalmasak hang- és adatátvitelre, számos szolgáltatást kínálva a felhasználóknak mind konvencionális, mind pedig trönkölt üzemmódban.

1–16 termék, összesen 40 db