Hytera BD505LF

53,200 Ft (Bruttó 67,564 Ft)

■ Frekvencia sáv: 446.0MHz – 446.2MHz
■ Adóteljesítmény: 500 mW
■ Csatornaszám: 48 (3 zóna)
■ Üzemidő: 12h (analóg) , 16h (digitális)
■ Védettség: IP54 és MIL-STD-810 C/D/E/F/G

■ Üzemmódok:

analóg (így más típusú pmr rádiókkal is együtt tud működni)
digitális (megnövelt hatótávolság és üzemidő, jobb beszédérthetőség)

■ Szabadkezes üzemmód (VOX)
■ Beszédtitkosító
■ CTCSS/CDCSS szelektív kódok használata (analóg módban)
■ Privát hívás / csoport hívás / mindenki hívás (digitális módban)
■ Nagy kapacitású Lithium-ion akku (1500 mAh)

Tiszta hangzás
A digitális kódolás és korrekciós technológia használata lehetővé teszi az emberi hangok interferencia-zaj nélkül történő továbbítását – még nagy távolságokon is.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

DMR TIER I., ENGEDÉLY NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ, KLASSZIKUS KIVITELŰ DMR RÁDIÓ.

Innovatív kialakításával a BD505LF jobb teljesítményt nyújt és stabilabb kommunikációt biztosít, mint az analóg rádiók. A kiváló vételi érzékenység miatt a kommunikációs tartomány tovább bővül.

Analóg és digitális rádiózást egyaránt támogat
A BD505LF támogatja az analóg és a digitális üzemmódot is. A felhasználók gyorsan és egyszerűen tudnak váltani a két üzemmód között.

A Hytera PD505LF egy licenc-mentes digitális kétirányú rádió, amely több funkcióval rendelkezik, mint amire számítana. Használja ki a hihetetlen hangtisztaság és -minőség előnyeit, valamint a kiterjedt, töltésenként akár 16 órás akkumulátor-üzemidőt. A Hytera termékcsalád legjobb rádióihoz hasonlóan egyszerűen csak egyetlen gombot kell megnyomnia ahhoz, hogy beszélhessen a hatótávolságon belül tartózkodó személyekkel.

A professzionális PD5 termékcsaládnak ez a belépőszintű modellje licenc-mentes, ami azt jelenti, hogy a használat során nem merülnek fel extra költségek. A 260 grammos súlyával az egyik legkönnyebb modell a funkcionalitás szintjén. Egyéni hívásokat, konferenciákat és csoportos funkciókat állíthat be igény szerint.

A katonai szabványok szerint épített Hytera PD505LF robusztus, könnyen kezelhető és készen áll arra, hogy bármit megoldjon, amivel csak találkozik. Frissítse az akkumulátort a még hosszabb élettartam érdekében, és állítsa be a praktikus övcsipeszekkel és pántokkal a hordozhatóság és a könnyű használat érdekében.