Inrico

Az INRICO, a professzionális vezeték nélküli kommunikáció megoldásszolgáltatója büszke arra, hogy ügyfelei részére kiváló minőségű és versenyképes árfekvésű DMR és PoC-terminálokat kínál, könnyen kezelhető szoftvermegoldásokkal.
A 2004-ben Kína Szilícium-völgyében, Sencsenben (Shenzhen) alapított INRICO a világ egyik legelső vezető fejlesztője a push-to-talk-over-cellular (PoC) technológiájú, internetalapú adóvevőknek. A konvergens kommunikációt támogatva az INRICO elindította mesterséges intelligenciával rendelkező PoC-LMR rendszerét, amely képes Android, Linux és DMR alapú termékek integrálására is. Az intelligens azonosítási funkciókkal ellátott legújabb audio- és videoterminálok nagyban segítik a rádióforgalmazásban részt vevő személyeket azáltal, hogy a rádiók gyorsan csatlakoznak a parancsnoki központhoz, és automatikusan riasztják a közelben lévő munkacsoportokat. Az INRICO folyamatosan fejleszti saját felhőalapú szolgáltatási hálózatát; már több mint 30 szervert telepített világszerte.
Az INRICO kiemelkedő kutatás-fejlesztési adottságokkal bír, és ismert az új termékek piaci bevezetésének gyorsaságáról. Bevételeinek 30%-át termékfejlesztésre fordítja, az alkalmazottak közel 40%-a pedig a kutatás-fejlesztési területen dolgozik. A tapasztalt hardver- és szoftverfejlesztő mérnöki csapat, az erős technikai támogatás és szisztematikus képzési program szilárd alapot szolgáltat az INRICO gyors növekedéséhez a nemzetközi piacokon. Az egész világon, széles körben használják intelligens audio és video termékcsaládjait, beleértve kézibeszélőit, a járműre szerelt rádiókészülékeit és testkameráit is.
Az INRICO együttműködik más gyártókkal is, így nyitott más gyártók által fejlesztett készülékek vagy rendszerplatformok támogatására is; célja, hogy segítse a professzionális vezeték nélküli kommunikáció globális ökoszisztémájának megteremtését.

Mind a(z) 16 találat megjelenítve