Inrico

Az INRICO, a professzionális vezeték nélküli kommunikáció megoldásszolgáltatója büszke arra, hogy kiváló minőségű és versenyképes árfekvésű DMR és PoC-terminálokat kínál könnyen kezelhető szoftvermegoldásokkal ügyfelei részére.

A 2004-ben Kína Szilícium-völgyében, Shenzhenben alapított INRICO a világ egyik legelső vezető fejlesztője a push-to-talk-over-cellular (PoC) technológiával rendelkező rádióknak. A konvergens kommunikációt támogatva az INRICO elindította az mesterséges intelligenciával rendelkező PoC-LMR rendszerét, amely képes Android, Linux és DMR alapú termékek integrálására. Az intelligens azonosítási funkciókkal ellátott legújabb audio- és videoterminálok nagyban növelik az rádió forgalmazásban szereplő személyeik lokációját azáltal, hogy gyorsan csatlakoznak a parancsnoki központhoz, és automatikusan riasztják a közelben lévő munkacsoportokat. Az INRICO folyamatosan fejleszti saját Cloud szolgáltatási hálózatát, mára több mint 30 szervert telepített világszerte.

Az INRICO kiemelkedő kutatás fejlesztési adottságokkal bír, és ismert az új termékek piacra dobásának gyors sebességéről. Bevételeinek 30% -át termékfejlesztésre fordítja, az alkalmazottak közel 40% -a pedig a kutatás fejlesztési területen dolgozik. Tapasztalt hardver- és szoftverfejlesztő mérnökök, erős technikai támogatás és szisztematikus képzési program szilárd alapot szolgáltat az INRICO gyors növekedéséhez a nemzetközi piacokon, ahol széles körben alkalmazzák intelligens audio és video termékcsaládjait, beleértve a kézibeszélőit, a járműre szerelt rádió készülékeit és test kameráit.

Az INRICO együttműködik más gyártókkal is, így nyitott más gyártók által fejlesztett készülékek támogatására is, célja a professzionális vezeték nélküli kommunikáció globális ökoszisztémájának megteremtésének segítése.

1–16 termék, összesen 17 db