A Hollyland a világ egyik leggyorsabban növekvő vezeték nélküli technológiai vállalata, amely tartalomgyártóknak szánt eszközöket fejleszt és gyárt.

A márka 2013 óta a prémium kategóriás vezeték nélküli termékek vezető szolgáltatójaként vált ismertté. A Hollyland nagy teljesítményű vezeték nélküli megoldások széles skáláját tervezi, fejleszti, gyártja és forgalmazza.

A termékportfólió videoátviteli rendszereket, kamerákat, monitorokat, vezeték nélküli mikrofonokat és vezeték nélküli intercom rendszereket tartalmaz, amelyek kompakt kialakítással, kiváló minőséggel, megbízható teljesítménnyel és megfizethetőséggel rendelkeznek.

A Hollyland vezeték nélküli termékeit és megoldásait széles körben használják a különböző tartalomgyártással foglalkozó vállalkozások, például a stúdió- és helyszíni forgatásokhoz, de rendezvényszervező csapatok és más olyan felhasználók, akiknek fontos az egyszerűen megvalósítható, gyors kommunikáció megléte. Az ügyfelek jellemzően fotósok, műsorszolgáltatók, vloggerek, influencerek, professzionális videokészítő stábok és vállalkozások, produkciós termékkölcsönző cégek.

Akár egy vezeték nélküli videóátviteli terméket keres egy kis létszámú produkciós csapat számára, akár egy vezeték nélküli intercom rendszert egy közepes vagy nagy létszámú produkciós csapat számára, a Hollyland piacismerettel és termékismerettel rendelkező értékesítési és műszaki mérnökei a helyi vagy regionális viszonteladóval együttműködve a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek.

Full-Duplex vezeték nélküli
intercom fejhallgató rendszer

A Solidcom C1 full-duplex vezeték nélküli intercom headset rendszer a Hollyland első valódi vezeték nélküli,
önálló headset-kommunikációs megoldása, kivételesen tiszta hangzással.
A rendszer megbízható átviteli hatótávolságot biztosít akár 350m (1,100ft) sugarú körben (LOS).

A könnyed beszélgetés folyamata


A kéz nélküli működtetés maximalizálja a csapat teljesítményét. Minden headsetben kétantennás diverzitásvevő működik, ami segít az interferenciás zavarok kiszűrésében, garantálva a biztonságos és folyamatos csapatkommunikációt olyan környezetben is, ahol sok rádiófrekvenciás eszköz működik.

A Solidcom C1 a Hollyland vezeték nélküli full-duplex intercom rendszere fejlett DECT 6.0 technológiával rendelkezik. A headset-be épített jeladónak és jelvevőnek köszönhetően nincs szükség övön vagy zsebben hordható külső egységre (pl. beltpack), és a bővíthető rendszer 8 felhasználóig használható bázisállomás/hub nélkül is. A rendszer 1,9 GHz-en működik, így nem zavarja a WiFi, a Bluetooth vagy a legelterjedtebb vezeték nélküli AV jelátviteli eszközöket, és kiváló hangminőséget és hangerőt kínál 350 méter sugarú hatótávval*, kevesebb mint 35ms késleltetési idővel.

A maximális hatótávolság rádiusban értendő a master headset körül, az eszközök közötti rálátással, ideális rádiófrekvenciás környezetben.

Működésre kész, ahogy kiveszi a dobozból!

 

A bekapcsolt master és remote headsetek gyorsan "megtalálják" egymást és miután a kapcsolat létrejött, üzemkész a rendszer.

  • A C1-6S szett 5 darab remote és 1 darab master egyoldalas headset-et tartalmaz az egyéb kiegészítők mellett
  • Ha csak egyirányú kommunikációra van szükség, az is egyszerűen megvalósítható: a slave headset-ek mikrofonkarjának felhajtása némítja a mikrofont.
  • A mikrofonon található apró LED-ről azonnal leolvasható a headset állapota: piros villogó fény jelzi az akkumulátor lemerülését, zöld villogás a kapcsolat elvesztését, folyamatos zöld fény világít akkor, ha a rendszer gond nélkül működik.
  • A remote headset-ek cserélhető, tölthető Li-ion akkumulátorai 10 órán keresztül üzemelnek, a master headset 5 órán át. A rendszer tartozéka 8 darab akku és egy hordozható töltőállomás, mellyel a töltési idő 2,5 óra.
  • A headset mindössze 168 gramm súlyú, a fejhallgatóba épített gombokkal könnyen kezelhető, a mikrofonba épített két színű (piros-zöld) mikro-LED pedig diszkréten jelzi az üzemszerű működést vagy a kapcsolat hiányát illetve az akku alacsony töltöttségi szintjét.

Újratölthető & cserélhető akkumulátor a meghosszabbított
üzemidőért

 

Minden intercom headsethez tartozik egy tartalék lítium akkumulátor a kényelmes helyszíni cseréhez, így a rendszerek minimális állásidővel működnek.

A Solidcom C1 intercom fejhallgatók 150 Hz-től 7 kHz-ig terjedő széles sávú frekvenciaválaszt és prémium AEC (Acoustic Echo Cancellation) teljesítményt támogatva hiteles és tiszta hangminőséget biztosítanak a hatékony csapatmunka érdekében. Az irányított mikrofonnal felszerelt rendszer, amely pontosan rögzíti a beszélő hangját, minimalizálja a nem kívánt zajokat, így még zajos környezetben is könnyed beszélgetési élményt nyújt.

Hollyland Solidcom C1-2S
Napi bérleti díj4000 Ft+Áfa
Hétvégi bérleti díj6,200 Ft+Áfa
Heti bérleti díj20.000 Ft+Áfa
Havi bérleti díj50.000 Ft+Áfa
Hollyland Solidcom C1-3S
Napi bérleti díj4.900 Ft+Áfa
Hétvégi bérleti díj7.400 Ft+Áfa
Heti bérleti díj29.000 Ft+Áfa
Havi bérleti díj64.000 Ft+Áfa
Hollyland Solidcom C1-4S
Napi bérleti díj6.600 Ft+Áfa
Hétvégi bérleti díj9.990 Ft+Áfa
Heti bérleti díj39.000 Ft+Áfa
Havi bérleti díj85.000 Ft+Áfa
Hollyland Solidcom C1-5S
Napi bérleti díj8.300 Ft+Áfa
Hétvégi bérleti díj12.400 Ft+Áfa
Heti bérleti díj49.000 Ft+Áfa
Havi bérleti díj105.000 Ft+Áfa
Hollyland Solidcom C1-6S
Napi bérleti díj9.900 Ft+Áfa
Hétvégi bérleti díj14.000 Ft+Áfa
Heti bérleti díj59.000 Ft+Áfa
Havi bérleti díj125.000 Ft+Áfa
Hollyland Solidcom C1-7S
Napi bérleti díj11.500 Ft+Áfa
Hétvégi bérleti díj17.000 Ft+Áfa
Heti bérleti díj78.000 Ft+Áfa
Havi bérleti díj165.000 Ft+Áfa
Hollyland Solidcom C1-8S
Napi bérleti díj13.000 Ft+Áfa
Hétvégi bérleti díj19.000 Ft+Áfa
Heti bérleti díj96.000 Ft+Áfa
Havi bérleti díj209.000 Ft+Áfa