RADIORENT PLUS

RÓLUNK

A RadioRent Plus Kft. szakemberei immár 30 éves szakmai tapasztalattal állnak partnereink rendelkezésére a vezetéknélküli hírközléstechnika területén.  Szervezeti felépítésünkből adódóan rugalmasan tudjuk követni partnereink igényeit, összhangban tartva azokat beszállítóink kínálatával. Figyelemmel kísérjük és tevékenységünkbe integráljuk a nemzetközi telekommunikációs piac fejlesztéseit és újításait, hogy vásárlóinkat mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával, valamint a legmegfelelőbb ár-érték aránnyal rendelkező eszközökkel lássuk el.

  • Szaktudás
  • Minőség
  • Megbízhatóság

HONNAN JÖVÜNK

MERRE TARTUNK

Cégünk 2004. óta foglalkozik URH adóvevő készülékek kis- és nagykereskedelmével, bérbeadásával és ezek szervizelésével. Bár fiatal cégnek számítunk a hazai hírközléstechnika területén, a szakmában eltöltött több mint 30 év tapasztalatával mára méltán váltunk ismert és elismert vállalkozássá. Jól képzett szakemberekből álló csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt az egész ország területén. A felmérési, bejárási folyamatoktól kezdve, a tervezésen és a kivitelezésen át az üzemeltetésig és szervizelésig állunk új és meglévő ügyfeleink rendelkezésére. Fő profilunk a vezetéknélküli távközléstechnika, URH és internetalapú adóvevők és rádiórendszerek, valamint az ezek üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő eszközök kereskedelme és bérbeadása. Szervezeti felépítésünkből adódóan rugalmasan követjük partnereink igényeit összhangban tartva azokat beszállítóink kínálatával.

A RadioRent Plus Kft. minőségpolitikájában fontos szerepet kap a minőségi munkavégzés, a felmerülő problémák gyors és hatékony megoldása, valamint a műszaki előírások betartásával a vevői igények minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása. E céloktól vezérelve vállalkozásunknál 2012-ben bevezettük az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert az URH rendszerek kereskedelme, üzemeltetése és szervizelése terén.

Figyelemmel kísérjük a nemzetközi telekommunikációs piac fejlődését és újításait is, hogy vásárlóinkat mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával rendelkező eszközökkel lássuk el. Nagy szerepet kívánunk vállalni a rádiózásban forradalmi megoldásnak számító új POC (PTT over Cellular) technológiának az elterjesztésében is, amely a jelenlegi analóg és DMR rendszerek szolgáltatásaihoz képest további, új lehetőségeket is kínál a felhasználók számára.

Reméljük, hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

FŐ TEVÉKENYSÉGÜNK

URH RÁDIÓZÁS

  • KereskedelemTrade
  • BérbeadásRental of two-way radio equipment
  • Szerviz, TelepítésInstallation, repair and maintenance
  • EngedélyeztetésLicencing of radio systems
Kereskedelem

Fő profilunk a vezeték nélküli távközléstechnikai, azaz URH rádió berendezések és rendszerek kis- és nagykereskedelme. A Motorola, Icom, Kenwood, Hytera, Inrico, Talkpod, Entel,  Wouxun és Yaesu - Vertex márkák képviseletét látjuk el. A gyári kiegészítőkön kívül kedvező árú utángyártott kiegészítők, továbbá átjátszóállomások, antennák, akkumulátorok, és egyéb rádiós kiegészítők is megtalálhatóak kínálatunkban. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi telekommunikációs piac fejlődését és újításait, hogy mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával rendelkező adó-vevő eszközöket ajánlhassuk. Termékpalettánkon a professzionális analóg/digitális kézi és mobil rádiók, komplett rádiórendszerek valamint a hobbi célú (PMR) rádiók egyaránt megtalálhatóak.

Bérbeadás

Az URH rádiók bérlése sok esetben költséghatékonyabb megoldást jelent a vásárlással szemben. Készülékparkunkban hordozható URH készülékek, tartozékok és átjátszóállomások állnak partnereink rendelkezésére. Rövid- és hosszútávú bérleti konstrukciókat egyaránt kínálunk, valamint szükség esetén a rendezvény teljes időtartamára technikai ügyeletet tudunk biztosítani.

Szerviz, Telepítés, Karbantartás

Szakszervizünk az általunk forgalmazott termékek eseti vagy garanciális javítását végzi. Cégünk szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek, ami garancia a kiváló minőségű és megbízható munkavégzésre. A javítások idejére díjmentesen cserekészüléket biztosítunk. Költségtervezési szempontokat figyelembe véve - igény esetén - átalánydíjas karbantartási szerződést kötünk.

Tervezés, Engedély-ügyintézés

A RadioRent vállalja a rádiórendszerek hatósági engedélyezésével kapcsolatos eljárás teljeskörű ügyintézést, Önnek mindössze egy megbízólevelet kell kitöltenie és aláírnia. Rendszertechnikai terveket készítünk adat- és beszédátviteli rádiórendszerek engedélyeztetéséhez egyaránt. A nálunk megrendelt tervek esetében garantáljuk, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság jóváhagyja azokat, és kiállítja a rádióengedélyt, ami feltétele minden URH-rendszer használatának. Naprakész információkkal rendelkezünk az éppen aktuális szabályozási kérdésekben.

További szolgáltatásaink

További szolgáltatásaink közé tartozik a díjmentes hírközléstechnikai szaktanácsadás, speciális igények megvalósítása, ingyenes helyszíni
felmérés, kibővített garanciaidő.

Frissülő tartalom...

HAMAROSAN