RADIORENT PLUS

RÓLUNK

A RadioRent Plus Hírközlés-technikai Kft. szakemberei immár 30 éves szakmai tapasztalatával állnak Partnereink rendelkezésére a vezeték-nélküli hírközléstechnika területén.  Szervezeti felépítésünkből adódóan rugalmasan követjük partnereink igényeit, összhangban tartva azokat beszállítóink kínálatával. Figyelemmel kísérjük és tevékenységünkbe integráljuk a nemzetközi telekommunikációs piac fejlesztéseit és újításait, hogy vásárlóinkat mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával valamint a legmegfelelőbb ár-érték aránnyal rendelkező eszközökkel lássuk el.

  • Szaktudás
  • Minőség
  • Megbízhatóság

HONNAN JÖVÜNK

MERRE TARTUNK

Cégünk 2004 óta foglalkozik URH adóvevő készülékek kis- és nagykereskedelmével, bérbeadásával és ezek szervizelésével. Bár fiatal cégnek számítunk a hazai hírközléstechnika területén, a szakmában eltöltött több mint 30 év tapasztalatával mára méltán váltunk elismert vállalkozássá. Jól képzett szakemberekből álló csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt az egész ország területén. A felmérési, bejárási folyamatoktól kezdve, a tervezésen át a kivitelezésig állunk új és meglévő ügyfeleink rendelkezésére. Fő profilunk a vezeték nélküli távközlés-technikai, azaz URH rádió berendezések és rendszerek, valamint ezek üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő eszközök kereskedelme és bérbeadása. Szervezeti felépítésünkből adódóan rugalmasan követjük partnereink igényeit összhangban tartva azokat beszállítóink kínálatával.


A RadioRent Plus Kft. minőségpolitikájában fontos szerepet kap a minőségi munkavégzés, a felmerülő problémák gyors és hatékony megoldása, valamint a műszaki előírások betartásával a vevői igények minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása. E céloktól vezérelve vállalkozásunknál 2012-ben bevezetésre került az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer az URH rendszerek kereskedelme, üzemeltetése és szervizelése terén.


Figyelemmel kísérjük a nemzetközi telekommunikációs piac fejlődését és újításait is, hogy vásárlóinkat mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával rendelkező eszközökkel lássuk el. Nagy szerepet kívánunk vállalni a rádiózásban forradalmi megoldásnak számító új POC (PTT over Cellular) technológiának az elterjesztésében is ,mely a jelenlegi analóg és DMR rendszerekhez képest további új lehetőségeket kínál a felhasználók számára.

 

Reméljük hamarosan Önt is a partnereink között üdvözölhetjük!

FŐ TEVÉKENYSÉGÜNK

URH RÁDIÓZÁS

  • KereskedelemExpert & modern systems
  • BérbeadásWaste management
  • Szerviz, TelepítésEquipment relocation
  • EngedélyeztetésElectrical supply stores
Kereskedelem
Fő proflunk a vezeték nélküli távközlés-technikai azaz URH rádió berendezések és rendszerek kis- és nagykereskedelme. A Motorola, Icom, Kenwood, Hytera és Yaesu-Vertex márkák képviseletét látjuk el. A gyári kiegészítőkön kívül kedvező árú utángyártott kiegészítők, továbbá átjátszó állomások, antennák, akkumulátorok, és egyéb rádiós kiegészítők is megtalálhatóak. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi telekommunikációs piac fejlődését és újításait, hogy mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával rendelkező adó-vevő eszközöket ajánlhassuk. Termékpalettánkon a professzionális analóg/digitális kézi és mobil rádiók, komplett rádiórendszerek valamint a hobbi célú (PMR) rádiók egyaránt megtalálhatóak.
Bérbeadás
Sok esetben az URH rádiók bérlése költséghatékonyabb megoldást tesz lehetővé a vásárlással szemben. Készülékparkunkban hordozható URH készülékek, tartozékok és átjátszó állomások állnak partnereink rendelkezésére. Rövid és hosszú távú bérleti konstrukciókat egyaránt kínálunk, valamint szükség esetén a rendezvény teljes időtartamára technikai ügyeletet tudunk biztosítani.
Szerviz, Telepítés, Karbantartás
Szakszervizünk az általunk forgalmazott termékek eseti vagy garanciális javítását végzi. Cégünk szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek, mely garancia a kiváló minőségű és megbízható munkavégzésre. A javítások idejére díjmentesen cserekészüléket biztosítunk. Költségtervezési szempontokat fgyelembe véve - igény esetén - átalánydíjas karbantartási szerződést kötünk.
Tervezés, Engedély ügyintézés
Cégünk teljes körű engedélyeztetési eljárások bonyolítását vállalja, mindössze egy megbízó levél kitöltése szükséges. Rendszertechnikai terveket készítünk adat és beszédátviteli rádiórendszerek engedélyeztetéséhez egyaránt. A nálunk megrendelt tervek esetében garantáljuk a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál történő sikeres rádióengedély megszerzését, mely feltétele minden URH rendszer használatának. Naprakész információkkal rendelkezünk az éppen aktuális szabályozási kérdésekben.

További Szolgáltatásaink

További szolgáltatásaink közé tartozik a díjmentes hírközlés-technikai szaktanácsadás, speciális igények megvalósítása, ingyenes helyszíni
felmérés, kibővített garanciaidő.

Frissülő tartalom...

HAMAROSAN