Radiorent BWC
Testkamera-bérlés

A Radiorent elindította testkamera-kölcsönző szolgáltatását!

A Radiorent az első magyarországi cég, amely testkamera-bérbeadással is foglalkozik. 

A szolgáltatás elindítása nem előzmények nélküli: arra a több évtizedes tapasztalatra épít, amit a Radiorent rádió adó-vevők bérbeadásában és forgalmazásában szerzett. Az elmúlt években számos ügyfelünk vásárolt már tőlünk testkamerákat és testkamera-rendszereket, így szakembereink alaposan meg- és kiismerték a piacon elérhető testkamerák és videobizonyíték-rendszerek működését, előnyeit és hátrányait. Ezt a tudást szeretnénk most bérleti konstrukciót választó ügyfeleink szolgálatába állítani.

Ha csak rövidebb időszakra, például egy rendezvényen vagy egy alkalmi munkához van szüksége testkamerákra,  a Radiorenttől több különböző készüléktípust és videobizonyíték-rendszert is kölcsönzhet.

Ha hosszabb távú bérlésben gondolkodik, vagy saját tulajdonú testkamerák beszerzése előtt szeretné kipróbálni  élesben, hogy a testen viselt kamerák hogyan segítenék az önök munkáját és biztonságát, keresse a Radiorent BWC testkamerákkal foglalkozó szakértőit!

Testkamerák bérleti díjai

 naphétvégehéthónap
Kamera (offline)5.000,-8.000,-29.000,-49.000,-
Kamera (online)8.000,-12.000,-30.000,-65.000,-
Zepcam T3 Live testkamera12.000,-16.000,-40.000,-80.000,-
Tartalék akkumulátorgrátiszgrátiszgrátiszgrátisz
Diszpécser hozzáférés online használat esetén
(1 felhasználó)
grátiszgrátiszgrátiszgrátisz
zepcam-T3-bwc
Zepcam T3 Live testkamera

A fenti díjak 2024. április 20-tól visszavonásig érvényesek.
A díjak forintban értendők és nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.

*Offline testkamera: A testkamera nem csatlakozik az internetre, nem jelenik meg diszpécser rendszerben. A kamera sem metaadatokat, sem felvételeket nem továbbít központi szerverre. Ha offline eszközt használunk, azt akkor sem tudjuk távolról kezelni, helyzetét meghatározni, vagy a felvételeit megtekinteni ha amúgy rendelkezésünkre áll diszpécser szoftver vagy alkalmazás. Offline eszközökről a felvételek letöltése csak közvetlen kapcsolattal (adatkábel és/vagy dokkoló) lehetséges számítógépre.

**Online testkamera: Az online eszközök nagy előnye, hogy diszpécser szoftveren vagy alkalmazáson keresztül kapcsolatban lehetünk a terepen dolgozó kamerákkal. Az elérhető funkciók beállítástól és készüléktípustól függően lehetnek:
 – Élőkép közvetítése a helyszínről
– Pozíció megjelenítése a térképen
– Kapcsolatfelvétel az eszközzel: üzenet, hang
– Média fogadása az eszközről: élő videokép, fénykép, szöveges üzenet vagy hangüzenet. 
– Járőr-ellenőrző funkció (csak bizonyos modelleken)