Radiorent NRS - Network Radio Service - internetes adóvevő-szolgáltatás

Miért pont a Radiorent NRS szolgáltatást válassza?

  • A Radiorent magyar cég. Mind az NRS-hez használt PoC szoftverek, mind az ügyfélszolgálat magyar nyelvű. A Radiorenttel könnyű kapcsolatba lépni, és megértjük előfizetőink, ügyfeleink kéréseit, elvárásait.
  • A Radiorent NRS gyártófüggetlen szolgáltatás. A rendszerbe különböző gyártók készülékei is bevonhatók, így nagyon széles kínálatból választható ki a felhasználók igényeinek legjobban megfelelő modell: a készülékek egymással tökéletesen tudnak forgalmazni. A rendszerhez akár már meglevő PoC adóvevő-készülékeivel is csatlakozhat; sőt, akár egy meglevő mobiltelefon is elegendő lehet arra, hogy a munkatársak becsatlakozzanak a rádiós csoportokba.
  • A Radiorent NRS szerverei Magyarországon vannak.Más szolgáltatásokkal ellentétben az NRS szolgáltatást működtető szerverek Magyarországon vannak, így megbízható, gyors kapcsolatuk van a hazai internetszolgáltatók hálózata felé. Az adatforgalom, a szerveren tárolt információk és a beállítások sem kerülnek külföldre, így jelentősen csökkentve az adatvédelemmel és kiberbiztonsággal kapcsolatos kockázatokat. Mivel az NRS szolgáltatás igénybevételéhez az adatcsomagoknak nem kell elhagyniuk a gyors és alacsony válaszidejű hazai internet-hálózatot, az adóvevők közötti beszélgetések során a hang késése a lehető legkisebb mértékű.
  • A Radiorent NRS szerverparkja redundáns. A Radiorent NRS szolgáltatását biztosító szerverek több, nagy biztonságú hazai adatközpontban vannak elosztva. Ha a fő szerver bármiért leáll vagy elérhetetlenné válik, a rendszer automatikusan átáll egy a másik adatközpontban található tartalékszerverre, amely nem csak földrajzilag különül el a fő szervertől, hanem adathálózati szempontból is teljesen függetlenül működik.
  • A Radiorent megbízható, ismert és elismert hírközléstechnikai cég.A Radiorent már több mint 20 éve megbízható szereplője a hazai rádiókommunikációs piacnak, de munkatársai ennél is régebben foglalkoznak adóvevőkkel. A hagyományos analóg és digitális URH rádió adóvevők alapos ismerete és szeretete volt az alapja annak, hogy a cég szakértő csapata a PoC technológiával, az internetalapú rádiózással is annak hazai kezdetei óta foglalkozik. Bérflottájában már több mint 1000 darab PoC készülék működik megbízhatóan, a szerverszolgáltatás erre a tapasztalatra épül.