Radiorent NRS - Network Radio Service - internetes adóvevő-szolgáltatás

Radiorent NRS - Network Radio Service

Gyártófüggetlen, magyarországi, internetes adóvevő-szolgáltatás

Mit jelent az, hogy PoC rádió és mit kínál a Radiorent NRS?

Az adóvevők sok munkakörben jelentenek bevált, ideális távközlési megoldást. A csoportos kommunikáció hatékonyságához kétség sem fér: nem kell egyesével tárcsázni mindenkit; elég lenyomni az adásgombot és máris a teljes csapat hallja amit mondunk. 

Ugyanakkor a hagyományos URH adóvevők korlátozott hatótávolsága, a rendelkezésre álló rádiócsatornák szűkössége és az okoseszközök többletunkciói miatt az utóbbi években mégis sokan kerestek alternatív megoldásokat.

A Radiorent NRS rendszere és az azon működő internetes adóvevők (PoC rádiók), a hagyományos URH készülékekhez hasonlóan használhatók, de azok korlátai nélkül. Gyakorlatilag végtelen távolságot képesek áthidalni, szinte korlátlan számú beszédcsatornát biztosítanak, és olyan szolgáltatásokra is lehetőséget adnak, mint a szöveg-, kép- és videotovábbítás, a GPS-nyomkövetés, az őrjárat-ellenőrzés, a fejlett diszpécser-funkciók, a beállítható biztonsági és egyéb riasztások.

A Radiorent NRS rendszerében működő PoC (PTT-over-Cellular) adóvevők mobilinternet-hálózaton vagy WiFi-hálózaton keresztül működnek, így földrajzi korlátok nélkül, bárhol és bármikor elérik egymást, ha az internetkapcsolat működik.

A PoC adóvevők használatához interneten (mobilinternet vagy wifi) kívül egy szerverre is szükség van. A Radiorent NRS szerverei biztosítják, hogy az adóvevők megtalálják egymást az interneten, egymáshoz vagy csoportokhoz kapcsolódjanak. Minden hang-, video- vagy adatkommunikáció a szerveren keresztül zajlik.

A Radiorent NRS szerverszolgáltatását használó előfizetők egy sokoldalú, számos szolgáltatást biztosító, ugyanakkor biztonságos PoC platformhoz csatlakozhatnak. A Radiorent biztosítja a teljes szerverhátteret, beleértve nem csak a biztonságos adatközpontokban elhelyezett fizikai eszközöket, hanem a gépeken futó szoftvereket és szoftverlicenszeket is. Előfizetőinknek nem kell beruházniuk saját szerverbe, nem kell megvásárolniuk a PoC adóvevő gyártója által kínált, gyakran meglehetősen drága szoftverplatformot, nem kell foglalkozniuk a szerver üzemeltetésével kapcsolatos feladatokkal, beleértve az esetleges hibák, leállások elhárításával járó stresszt. Egyszerű, jól tervezhető előfizetési díj ellenében a Radiorent mindent biztosít, amire szükség van ahhoz, hogy a PoC adóvevők megbízhatóan működjenek.

 

 

- Milyen szolgáltatásokat kínál az NRS? 
- Miért pont a Radiorent NRS szolgáltatást válassza?
- NRS adóvevő készülékek