Miért van szükség testkamerára?

RRP-T2-on-Public-Transport-Law-Enforcement

Számos érv szól a testkamerarendszerek bevezetése és működtetése mellett.

Ha az alábbi szempontok fontosak az önök számára, akkor érdemes kipróbálniuk a RadioRent bérelhető testkameráit.

 • Munkatársai gyakran kerülnek konfliktushelyzetbe? 
  Már a testkamera jól észrevehető jelenléte is gyakran segít elkerülni a konfliktusokat, azok eldurvulását, a fizikai vagy verbális támadásokat. Ha ez mégis bekövetkezik, a video- és hangfelvétel felhasználható az eset kivizsgálásakor, az esetleges bírósági vagy egyéb eljárások során.

 • Bizonyítania kell egy-egy intézkedés, munkafolyamat szakszerű elvégzését, dokumentálnia kell a helyszíni ellenőrzések, vizsgálatok során tapasztaltakat? 
  A testkamera által rögzített kép- és hanganyag egyértelműen alátámaszthatja (vagy cáfolhatja) az írásbeli jegyzőkönyvek és egyéb dokumentáció állításait. 

 • Helyszínre érkező munkatársainak gyakran kell megoldania olyan halasztást nem tűrő helyzeteket, amelyeknél szükségük lehet szakértő bevonására?
  Az élő vagy a helyszínről gyorsan elküldhető videók segítségével a helyszíntől távol levő szakértő pontosabb információk alapján tud segítséget, tanácsot, utasítást, ami élet- vagy vagyonmentés esetén döntő fontosságú lehet. 

 • Munkatársainak képzéséhez vagy a folyamatok, eljárások fejlesztéséhez hasznos lenne valós, gyakorlati helyzetek tanulmányozása, bemutása? 
  A testkamera-felvételek alkalmasak arra, hogy a valós helyzetek tapasztalatai alapján lehessen pontosítani, hatékonyabbá tenni az eljárásrendet, illetve, hogy a képzések során szemléltető anyagként szolgáljanak.  

Ha többet szeretne megtudni a testkamerákról és a Radiorent testkamera üzletágáról, ajánljuk
 Fókuszban a testkamera: már bérelhető is a biztonság című blogbejegyzésünket!