Hytera MNC360

133,000 Ft (Bruttó 168,910 Ft)

Intelligens tervezés, biztonságos vezetés
Az MNC360  a biztonságos utazás érdekében sebességtúllépési riasztást és „fáradt vezetési” riasztást is biztosítja. Az MNC360 billentyűi automatikusan zárolódnak vezetés közben, így a vezető jobban tud az útra és kevésbé a rádióra koncentrálni.
Zökkenőmentes kommunikáció
A hagyományos okostelefonokhoz képest az MNC360 két külső LTE-antennája 3 dB-lel javítja az RX-érzékenységet. Az intelligens kapcsoló lehetővé teszi, hogy az MNC360 mindig az erősebb jelerősségű hálózatot válassza.
Hangos és tiszta hang
A beépített 4 wattos hangszóró torzítás- és „üvöltés” szűrő, valamint zajszűrő technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az MNC360 hangos és tiszta hangot továbbítson még letekert ablak mellett is, építkezéseken vagy nyüzsgő utcán.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

A Hytera MNC360 egy push-to-talk over cellular (PoC) mobil rádió, amelyet járművön belüli használatra terveztek. A Hytera innovatív kialakításával megbízható, hangos és tiszta szolgáltatást nyújt a különböző terepi kommunikációs forgatókönyvekhez.

Az egyszerűen használható kialakítás lehetővé teszi a rádió egyszerű telepítését, eltávolítását és üzemeltetését. Sokoldalú tartozékok állnak rendelkezésre, hogy szükség szerint és szükség esetén megfeleljenek a különböző követelményeknek. A Hytera MNC360 professzionális, üzleti célú PTT mobilrádióként működve ideális csoportos kommunikációs eszköz a vertikális piacok számára.