Hytera TC610

69,555 Ft (Bruttó 88,335 Ft)

Hytera TC-610 kézi adóvevő strapabíró, IP66 védettségű készülékházat kapott, így a legmostohább ipari körülmények között is üzembiztos kommunikációt biztosít.  A VHF sávú, 140MHz-174MHz között programozható változatot Önkéntes Tűzoltó Egyesületek, Polgárőrök, Erdészetek és Vadásztársaságok számára ajánljuk, míg a 400MHz-470MHz között hangolható UHF sávú készülékek telephelyen belül üzemelnek jobban, őrzés-védelmi illetve raktári , munkairányítási célokra javasoljuk őket.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

PROFESSZIONÁLIS ANALÓG KÉZI RÁDIÓ

A koszos, zajos, zord körülmények, környezeti hatások csökkenthetik a rádiók működését megnehezítve a hatékony, zökkenőmentes munkavégzést. A TC610 kézi rádiót kifejezetten ilyen környezetre fejlesztették ki por-és vízálló készülékházzal.

Az IP66 szabványnak megfelelő védelem por-és víz ellen

Az IP66 védettséggel ellátott készülékháznak köszönhetően könnyedén eltávolítható a rádióról a szennyeződés. A készüléket akár egy percig is érheti vízsugár (40mm) anélkül, hogy ez gondot okozna a működésében. Szárítás után ismét használható.

Kiváló hangminőség

A zökkenőmentes munkavégzés előfeltétele a tökéletes hangminőség – még zajos környezetben is. A nagyméretű hangszóró gondoskodik a kristálytiszta hangzásról, a magas teljesítmény a jó lefedettségről.

Megbízható megoldás

A rádióhoz speciális megoldással illeszkedő akkumulátor még hosszabb üzemidőt biztosít.

Állítható teljesítmény

A felhasználó maga állíthatja be a megfelelő teljesítményt figyelembe véve a távolságot, és megnövelve ezzel az üzemidőt.

Energiatakarékos üzemmód

Ez a funkció automatikusan bekapcsol, amennyiben nincs forgalmazás vagy aktivitás az adott csatornán, megnövelve ezzel az üzemidőt.

Funkciók

  • Alacsony akkumulátor szint figyelmeztetés.  Ha az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsony, az eszköz figyelmezteti a felhasználót, hogy tölteni kell az akkumulátort.
  • CTCSS/CDCSS a kódok segítségével különböző hívócsoportok, felhasználók állíthatók be, megakadályozva ezzel a nem kívánatos beszélgetéseket az adott frekvencián.
  • PC-ről programozható – a rádió funkciói igény szerint testre szabhatóak
  • Klónozás (kábellel) – a rádiók beállításai könnyedén másolhatók egyik készülékről a másikra, ezzel időt megtakarítva.