Entel HT649

193,648 Ft (Bruttó 245,933 Ft)

A HT649 GMDSS MED tanúsítvánnyal rendelkezik, és viseli az elengedhetetlen Wheel Mark logót. Azok számára, akiknek kompromisszumok nélküli, teljes körű GMDSS hordozható készülékre van szükségük, jól látható, háttérvilágított LCD kijelzővel, a HT649 GMDSS még a legtapasztaltabb rádióhasználók elvárásait is felülmúlja.

Már az Entel HT649 GMDSS Series 2.0 készülék első kézbevételekor le fogja nyűgözni a kiváló építési minőség. A masszív, ergonomikus kialakítástól kezdve, amely kényelmesen illeszkedik a kézbe, egészen a kivételesen hangos hangzásig, a HT649 GMDSS Series 2 hordozható készülék könnyedén felülmúlja a versenytársakat.

A MIL-STD 810C/D/E/F szabványnak megfelelően készült a tartós teljesítmény érdekében, teljesen víz alá meríthető IP68 szabvány szerint (2 méter mélységben 4 órán keresztül). Kétféle csomagban kapható:

HT649 P1 – A rádiót és az elsődleges, egyszer használatos vészhelyzeti akkumulátort tartalmazó csomag.
HT649 P2 – Rádiócsomag elsődleges, egyszer használatos vészhelyzeti akkumulátorral, másodlagos Li-ion újratölthető akkumulátorral és töltővel.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

A HT649 Series 2.0 GMDSS hordozható készülék IP68 (2 méter 4 órán keresztül) védettségű, ami azt jelenti, hogy porvédett és teljesen víz alá meríthető.

MILSTD 810C/D/E/F
Megfelel a MIL-STD 810C/D/E/F szabványnak, és kereskedelmi minőségű konstrukciót biztosít a strapabíró, tartós teljesítmény érdekében. Az Entel HT649 Series 2.0 GMDSS hordozható készüléke megfelel a szigorú szabványoknak, így ellenáll a mindennapos ütésnek, rezgésnek, valamint a por és nedvesség korrozív hatásainak, és hosszú évekig tartó, problémamentes használatot biztosít.

Elsődleges lítiumos, egyszer használatos vészhelyzeti akkumulátor
A HT649 Series 2.0 GMDSS készüléket alapfelszereltségként lítium akkumulátorral szállítjuk. A 4 éves eltarthatósági időnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az Entel elsődleges vészhelyzeti akkumulátort teljes töltöttséggel tudja használni, amikor és amikor szüksége van rá.

2200mAh másodlagos Li-ion újratölthető akkumulátor
A HT649 Series 2.0 GMDSS készülék opcionálisan a legújabb intelligens lítium-ionos másodlagos akkumulátorral is rendelhető. A lítium-ion akkumulátor technológia egyik legfontosabb előnye, hogy kiküszöböli a „memóriahatást”, ami azt jelenti, hogy az akkumulátort nem kell teljesen lemeríteni az újratöltés előtt. Ezért minden egyes alkalommal, amikor leveszi az Entel akkumulátort a töltőről, garantáltan teljes töltöttséget kap.

Robusztus tartozék aljzat
Az aljzatot kifejezetten úgy tervezték, hogy amikor egy tartozékot rögzít a hordozható készülékhez, a csatlakozás bármilyen büntetést kibírjon; a leejtéstől a gondatlan visszaélésig. Továbbá a rögzítőcsavar a csatlakozó védelme érdekében egy nyírási pontot is tartalmaz.

Csatornák
A HT649 az összes INT, USA és CAN tengeri csatornát biztosítja.

Kényelem
Kulcszár
A véletlenszerű működés elkerülése érdekében a rádió billentyűi és kezelőszervei a felhasználó által vagy – ha be van állítva – a rádió által automatikusan zárolhatók.

VOX kihangosító (audió tartozékkal)
Ha egy Entel VOX-képes audió tartozékot használ, a HT649 hordozható rádiókészülék teljesen szabad kézzel működhet. Önnek csak beszélnie kell, és a HT649 hordozható készülék automatikusan továbbítja az adást Ön helyett.

Keresés
A HT649 rendelkezik az aktív csatorna keresésének lehetőségével. Ha megtalálja a csatornát, a rádió automatikusan kiválasztja Önnek a csatornát.