Hytera BD615

61,500 Ft (Bruttó 78,105 Ft)

ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ
A BD615 merész, kétszínű dizájnnal rendelkezik, és a 810 G katonai szabványoknak megfelelően tesztelt, beleértve a hőmérséklet-sokkok kezelését és a rázkódás kezelést. A BD615 IP66-os por- és vízállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik, és kialakítása garantálja a megbízhatóságot a különböző környezetekben.

TISZTA HANG
A BD615 a legújabb digitális kódolási és korrekciós technológiával felszerelve gondoskodik arról, hogy az emberi hangot tisztábban és torzítás nélkül továbbítsa, még nagyobb távolságokra is.

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY
Új, innovatív kialakításával a BD615 jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos analóg rádiók. A kiváló vételi érzékenységnek köszönhetően a készülék stabil, interferencia nélküli kommunikációt biztosít.

ANALÓG ÉS DIGITÁLIS
A BD615 ugyanazon a hardveren képes analóg és digitális üzemmódot is támogatni. Könnyedén válthat a kettős üzemmódok között, ami segít abban, hogy több eszközzel kommunikálhasson.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

Hytera BD615 a gyártó rendkívül sikeres TC-610 urh adóvevő készülékének az „utódja” A BD615 mind analóg, mind digitális (DMR) üzemmódban működőképes, így meglévő analóg rádiórendszerek bővítésére illetve azok fokozatos, digitális rendszerűre történő átállítására a Hytera BD615 jelenti a legjobb ár/érték arányú megoldást.