16 programozható csatorna, felhasználóbarát kialakítás, egyszerű kezelhetőség, strapabíró készülékház, minőségi kivitel, hosszú, akár 14,5 órás üzemidő – csak néhány előnye a méltán népszerű, belépő szintű Motorola DP1400 ipari URH rádiónak.

 

Ismerje meg közelebbről is ezt a nagyszerű terméket!

Strapabíró, por- és vízálló analóg rádió

 

Abban az esetben, ha egyszerű beszédkommunikációra szeretne egy megbízhatóan működő analóg rádiót vásárolni, a Motorola DP1400 ipari URH rádió tökéletesen megfelelhet a céljainak és az elvárásainak. A termék egy úgynevezett military standard (MIL-STD 810) szabványnak is eleget tesz, vagyis többek között IP54-es minősítésű por- és vízállósággal rendelkezik. A készülék háza egy polikarbonát bevonattal ellátott alumínium öntvény, ettől is olyan strapabíró a rádió.

Egy készülék alap analóg inverziós titkosítással

 

A termék egyik fő jellegzetessége, hogy nemcsak analóg üzemmódban működik, hanem a szóban forgó rádió igény esetén egy licensz kulccsal digitális módra is bővíthető. A készülék alaptartozéka egy 1400mAh-ás Ni-MH akkumulátor, ami analóg módban 10,5 órás, digitális módban akár 14,5 órás működést szavatol.
A készülék számos előnyös funkciója közül érdemes megemlítenünk az alap analóg inverziós titkosítót, illetve az automatikus mikrofonérzékenység állíthatóságát, ami a felhasználó hangerejének és az adott háttérzajnak megfelelően állítja a mikrofon érzékenységét.

 

Megfelelő hallhatóság extrém zajszintben is

 

Ha a terméket olyan üzemben, ipari környezetben használja, ahol viszonylag magas a háttérzaj vagy nagy az alapzaj, akkor a készülékbe beépített 500mW teljesítményű hangszóró garantálja a rádió tökéletes hallhatóságát. De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, ha már a rádió pozitívumairól beszélünk, hogy a készülék beépített VOX áramkörrel rendelkezik, ami praktikus kéz nélküli kommunikációt tesz lehetővé, ez pedig előzetesen programozott gombnyomásra állítható.

Ha termékünkkel kapcsolatban bármilyen kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni a Motorola DP1400 ipari URH rádió specifikumairól, felhasználási lehetőségeiről, forduljon hozzánk bizalommal!