ZepCam T2+

  • Nappali és éjszakai rögzítés akár zord időjárási körülmények között is
  • A legújabb 256 bites AES titkosítási szabvány
  • Akár 12 órás akkumulátor-élettartam
  • Esemény előtti felvétel: akár 60 másodperc minden felbontás esetén
  • Helyzetmeghatározás: GPS adatok rögzítése felvétel közben, készüléken belüli GPS, Nem függ az okostelefon GPS-kapcsolatától
  • EU gyártmány, teljes GDPR megfelelőség

 

Videó minőségHD (720p),
Full HD (1080p)
Videó formátumMP4,H.264
Fotó formátumMax. 16MP, JPG
IP besorolásIP65 (eső és por biztos)
Látószög140 fok
HangBeépített mikrofon
Tárhely64GB beépített
Felvételi idő12 óráig
Hőmérséklet-20 és + 60 °C között
Éjszakai módBeépített infrav. lámpa
KódolásAES 256
Méret72 x 56 x 24 mm (ma.x.szé.x.mé)
Súly115 gramm
RögzítésTöbbféle megoldás

 

Videó bizonyíték első kézből

A Zepcam T2 testkamera megelőzi, csökkenti, és rögzíti az incidenseket a frontvonalban. Megvédi és támogatja a szakembereket, hogy napi munkájuk a közösségért még biztonságosabb legyen.

A könnyű T2+ bodycam könnyen viselhető és használható a különböző iparágakban dolgozó szakemberek számára, mint például a bűnüldözés, a magánbiztonság, a tömegközlekedés, a tűzoltóság, az egészségügy, a kereskedelem és a szállítmányozás, kézbesítés. A ZEPCAM nemcsak képet és hangot rögzít, hanem GPS helyzetet is.  A kamera videóit azok rögzítését követően, letöltik és titkosítva tárolják, amit a ZEPCAM Manager szoftverrel csak az arra feljogosított személyzet tekinthet meg és kezelhet. A kiválasztott videók az összes metaadattal együtt később biztonságosan megoszthatók lehetnek az igazságszolgáltatási lánccal vagy más videókezelő/jelentési rendszerekkel. A teljes videofeldolgozás konfigurálható az összes vonatkozó adatvédelmi törvénynek és szervezeti eljárásnak való teljes megfelelés érdekében. A ZEPCAM-videókat ezért bizonyítékként elfogadják a jogi eljárások során minden országban.