Talkpod D30 PMR D

35,568 Ft (Bruttó 45,171 Ft)

Modellszám: D30-D4U3

Frekvencia: 446MHz

Teljesítmény: 0,5W

Csatornakiosztás: 12,5KHz

Csatornaszám: 16


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

A Talkpod D30 egy DMR-rádió, amely képes minőségi hangkommunikációt nyújtani kicsi, zsebméretű kivitelben, és IP54-es besorolással rendelkezik. Ez az ideális rádiós megoldás kis szervezetek számára, akik költséghatékony módot keresnek a tiszta digitális kommunikációra, vagy az arra történő átállásra.

DMR Licenszek

A Talkpod DMR sorozatú termékek hivatalos engedélyt kaptak a DMR (Digital Mobile Radio) technológiai szabadalom birtokosaitól és a Digital Mobile Radio Association-tól.

Hangos és tiszta

A következő szintű zajszűrést, hangerőt és tisztaságot biztosító Talkpod D sorozat kiválóan teljesít ott, ahol a hang kommunikáció kihívást jelent, így csapata bárhol, ahol dolgozik, még a legzajosabb környezetben is hallhat és hallathatja magát.

Készen a jövőre

A készülék tervező csapata a ma és holnap kommunikációs igényeihez tervezte a készüléket, modern és előremutató tervezési frissítésekkel és csatlakozási lehetőségekkel, hogy a felhasználók kapcsolatban maradjanak most és a jövőben is.

Vállalati igényekre

A robusztus, testreszabott hang lefedettséggel mindig készen áll arra, hogy csapata kapcsolatban maradjon, valamint szakértő szolgáltatási- és szerviz háttérrel, valamint előremutató biztonsági funkciókkal az eszközök leállásának minimalizálása érdekében.