Kenwood TK-7302E VHF

Frekvencia tartomány:136-174 MHz
Csatornaszám:16
Adóteljesítmény:5 - 25W
Működési módok:analóg
Akku üzemidő (5/5/90):külső 12VDC tápellátás
IP védettség:IP54
MIL szabvány:MIL-STD 810 C/DE/F
Méret:160 x 43 x 122.6 mm
Súly:1.18 kg
  • 5 hangú jelzésrendszer

A beépített 5 hangú jelzésrendszer 6 különböző formátum használatát teszi lehetővé: ZVEI, ZVEI2, CCIR, EIA, EEA és a Kenwood saját formátuma. Lehetőség van 6, 7 vagy 8 hangú jelzésrendszer használatára, valamint egyedi többszörös 5 hangú sorozatok küldésére és fogadására is. A felhasználó által egyedileg beállítható adás / vétel formátumok korlátok nélküli jelzésrendszer használatot eredményeznek.

  • FleetSync Digitális Jelzésrendszer

A TK-7302E és 8302E rádiók kompatibilisek a Kenwood által kifejlesztett és szabadalmaztatott FleetSync digitális jelzésrendszerrel, amely alkalmas digitális rádióazonosításra, GPS adatátvitelre és különböző vészhelyzeti működésre.

  • GPS csatlakozás (NMEA0183 kompatibilis)

A TK-7302E és 8302E rádiókhoz NMEA0183 szabványú GPS vevőkészülék csatlakoztatható. A GPS használatához semmiféle külső illesztő vagy vezérlő egység nem szükséges! A rádióba alapfunkcióként beépített FleetSync rendszer végzi a GPS kezelését és a rádiós csatornán történő pozíciótovábbítást.

  • Beépített inverziós titkosító

A beépített inverziós titkosító használatával megnövelt biztonsági szint érhető el a beszédalapú adások esetén. Az audió jel harmadik személyek számára érthetetlenné válik és csak a csoporton belüliek értik tisztán a közleményeket.

  • Voting (Intelligens csatornakeresés)

Egy többcsatornás rendszerben a voting funkció megkeresi és kiválasztja a legjobb térerővel vett átjátszót és azt használja. Az intelligens csatornakereséssel a felhasználó mindig a legjobb minőségben tudja a rendszerét használni kompromisszumok nélkül.