Icom IC-FR5300

533,520 Ft (Bruttó 677,570 Ft)

• 19 colos rack szekrénybe építhető, 2 egység magas kivitel, kijelzővel
• Készülékben kialakított hely további RF csatornamodulnak
• 136-174 MHz között programozható
• IDAS digitális és analóg vegyes üzemmód
• 32 programozható csatorna, 5 programozható gomb
• Maximum 25W RF kimenő teljesítmény
• Opcionális vezérlő kártyákkal bővíthető (Simulcast Conventional, Multi-site Conventional, Single site Trunking, Multi-site Trunking)
• Távoli elérés IP felületen keresztül opcionális UC-FR5300 IP kártyán keresztül


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

Icom IC-FR5300 VHF digitális NXDN / analóg átjátszó további tulajdonságai

Teljesen új CPU/FPGA platform
Az IC-FR5300 sorozat a második generációs IDAS™ Repeater, amely megtartja a rendszer kompatibilitását az eredeti IC-FR5000 sorozattal, és folytatja egyedi csomagját. Úgy néz ki, mint az IC-FR5000, de új CPU/FPGA platformot használnak. Az IC-FR5300 sorozat digitális szimulcast rendszer képességet és ±0,1 ppm nagyfrekvenciás stabilitást biztosít a GNSS antenna 1 pps referenciajelével.

Rendszer méretezhetőség
Az IC-FR5300 sorozat egyszerűen frissíthető egy opcionális UC-FR5300 hálózati/vezérlőkártya és egy CF kártyával ellátott szoftver telepítésével. A kommunikációs sűrűségtől és a lefedettségtől függően rádiórendszere egyetlen helyszínről szimulcast rendszerré vagy többhelyes trunking* rendszerré nőhet, hogy megfeleljen kommunikációs igényeinek. (*Kompatibilis IDAS eszközök szükséges a funkció igénybevételéhez)

D-SUB 25 tűs tartozék csatlakozó
Az IC-FR5300 sorozat programozható D-SUB 25 tűs tartozékcsatlakozóval rendelkezik külső vezérlő eszközök csatlakoztatásához. Ezenkívül a modulációs/demodulációs jelek be- és kimenete is lehetséges a D-SUB csatlakozón keresztül.

50 W kimenet 50%-os munkaciklus mellett vagy 25 W 100%-os munkaciklusú működés
A nagy teljesítményű végerősítőt alkalmazó IC-FR5300 sorozat megbízható, 100%-os munkaciklusú működést biztosít 25 W kimeneten. Ha 50 W-os nagy teljesítményen üzemeltetik, az átjátszó 50%-os munkaciklussal működik. (* 25 W kimeneti teljesítmény az átjátszó verziójától függően. Környezeti hőmérséklet: 25°C)

50 W kimenet 100%-os munkaciklus mellett vagy 100 W 50%-os munkaciklusú működés opcionális teljesítményerősítővel
Ha nagyobb teljesítményre van szükség, az opcionális UR-PA5000/UR-PA6000 sorozatú végerősítő 100 W kimeneti teljesítményt biztosít 50%-os kitöltési ciklus mellett és 50 W kimenetet 100%-os terhelhetőség mellett.

Két RF modul beszerelésére alkalmas egy házba
Az IC-FR5300 sorozat rendelkezik egy belső hellyel egy másik RF egység telepítéséhez. Két RF modul* telepíthető és üzemeltethető egymástól függetlenül. Az előlapon lévő LED-ek mindkét csatorna állapotát mutatják. (*Opcionális UR-FR5300/UR-FR6300 szükséges.)

Digitális/analóg vegyes mód és több beszédcsoport CTCSS, DTCS Tone és RAN használatával
Az IC-FR5300 sorozat analóg és digitális módokat egyaránt képes fogadni egy csatornán, és a programozástól függően bármelyik módot továbbítani. Több CTCSS és DTCS, valamint digitális RAN (Radio Access Number) kódot dekódol csatornánként (legfeljebb 16 hang/kód), és egy meghatározott hanggal/kóddal továbbítja a vett jelet.

32 csatornakapacitás és 5 programozható gomb
A 12 számjegyű alfanumerikus kijelző, az 5 programozható gomb, a 32 memóriacsatorna és a belső hangszóró lehetővé teszi az átjátszó egyszerű bázisállomásként történő használatát, vagy az átjátszó tevékenységének ellenőrzését. Az LCD különféle szöveges és kódinformációkat jelenít meg.

IP távoli karbantartás
Ha az IC-FR5300 sorozat az opcionális UC-FR5300 hálózati/vezérlőkártyán keresztül csatlakozik egy IP-hálózathoz, a PC-programozás és az IP-cím beállítása távolról is elvégezhető. Az SNMP és Syslog információk elküldhetők a menedzsernek távfelügyelet céljából.

Egyéb funkciók:
• 19 hüvelykes állványra szerelhető 2U magasságú alacsony profil
• A vevő szavazó funkciója javítja a rádiós terminálok talkback képességét a helyszínen
• Az RC-FS10 távoli kommunikátor szoftver egyszerű küldő állomásként működik a rádiós terminálokkal való kommunikációhoz az átjátszón keresztül
• CW ID adó
• PTT prioritás beállítása (Helyi mikrofon, külső PTT vagy átjátszó működés)
• 5 hangú dekóder* (*Csak analóg módhoz)
• DTMF kódoló/dekódoló
• Alacsony feszültség riasztás