Hytera PNC360S

57,000 Ft (Bruttó 72,390 Ft)

A KATEGÓRIA LEGJOBB HANGZÁSA
A PNC360S hangos és tiszta hangzást biztosít zajos környezetben is. A 3,0 wattos beépített hangszóró biztosítja a beszédhangzást, a torzításcsökkentő és zajszűrő technológiák pedig a hangtisztaság fokozására szolgálnak. Az üvöltéselnyomó algoritmusnak köszönhetően 3 méteren belül két rádió között nem fordul elő visszacsatolásos üvöltés.

GÖRDÜLÉKENYEBB KOMMUNIKÁCIÓ
A külső antenna kialakításának köszönhetően az RX érzékenység 2dB-vel javul. Ez lehetővé teszi, hogy még gyenge jelű területeken, például külvárosokban, beltéri vagy földalatti helyeken is zökkenőmentesebb kommunikációt élvezhessen.

KOMPAKT ÉS HORDOZHATÓ
26,5 mm-es vastagságával a PNC360S kompakt és kiválóan hordozható. Kényelmesen elfér a tenyerében vagy zsebében. A továbbfejlesztett ergonomikus kialakítás, különösen az egyoldalú billentyűkiosztás megkönnyíti a rádió egykezes használatát. A csúszásgátló textúrájú felület pedig még nedves körülmények között is csökkentheti a véletlen leejtéseket.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

A Hytera PNC360S vezeték nélküli push-to-talk (PoC) leegyszerűsíti a kommunikációt a csapattársakkal. A rádió a nyilvános hálózatok széles skáláján keresztül működtethető, így egy gombnyomással azonnali kommunikációt tesz lehetővé. Ez a legjobb választás szupermarketek, szállodák, logisztika, ipari parkok, városok, ingatlankezelés és más iparágak számára.

A Hytera PNC360S kompakt és ergonomikus kialakítású, egy kézzel is könnyen kezelhető. A beépített nagy teljesítményű hangszórók hangos és tiszta hangzást biztosítanak, így a nagyon hangos környezetben sem marad le egy szóról sem. A 4000 mAh kapacitású akkumulátor egyetlen feltöltéssel kitart. Az IP67 és MIL-STD-810H tanúsítvánnyal rendelkező PNC360S tartós és megbízható, így a legnehezebb körülmények között is használható.