Hytera HP685

177,050 Ft (Bruttó 224,854 Ft)

Frekvenciasáv: 140-174MHz vagy 400MHz-470MHz ( kiviteltől függően)
Adóteljesítmény: 5W (VHF) / 4W (UHF)
Csatornaszám: 1024 ( 3 zónában elosztva )
Üzemmód: analóg vagy digitális (DMD)
Készülékház védettsége: IP67
Méret: 122 x 55 x 31mm
Súly: 280g


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

A kicsi és könnyű, HP685 kézi DMR-rádió használata egyszerű, kiváló hangteljesítményt, kiterjesztett lefedettséget és számos funkciót biztosít a felhasználók számára extrém környezetben is.

Könnyű és stílusos
Az áramvonalas HP685 kézirádió használata nagyon egyszerű, melyet kis mérete és pehely súlya, valamint a PTT gomb és a gyakori funkciókhoz programozható gombok támogatnak, az integrált BT5.0 technológia pedig rugalmas vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a kihangosításhoz, hogy használója csak a munkájára koncetrálhasson.
Tiszta hangzás
A mesterséges intelligencia-alapú zajszűrő technológia csökkenti a nem kívánt háttérzajt, megőrizve a hang tisztaságát. A felhasználók a környezeti zajoktól függetlenül tisztán hallanak és kommunikálhatnak.
Hosszú akkumulátor élettartam

A HP605 akkumulátorának élettartama több mint 20 óra az 5-5-90 szabvány szerint. A felhasználóknak így többé nem kell rádiót tölteniük vagy akkumulátort cserélniük műszak közben.

Masszív eszköz, tartós használatra

A MIL-STD-810 G szabványnak megfelelően gyártott HP605 IP67 besorolású, magas az ütésállósága, így a legszélsőségesebb felhasználói környezetben is megállja a helyét. Lehetővé teszi a helyalapú szolgáltatások használatát az irányítás és a biztonság javítása érdekében. Vezeték nélküli csatlakozás audioeszközökhöz a felhasználói élmény javítása és megbízható titkosítási mechanizmus a kommunikáció biztonságának védelme érdekében. Lehetővé teszi, hogy a rádiók az IP Multi-site Connect rendszerben vagy az XPT Multi-site rendszerben a kapcsolat megszakadása nélkül üzemeljenek a telephelyek között.