Hytera HM685

170,726 Ft (Bruttó 216,822 Ft)

Hytera HM685  jellemzők:

Akár 512 csatorna / 16 zóna
Támogatja az XPT-t
Megfelel a MIL-STD-810G és az IP54 szabványnak
Transzreflektív kijelző és 6 billentyű
Támogatja a fejlett titkosítást (opcionális licenc)
Analóg és digitális vegyes üzemmód
Támogatja a roamingot (opcionális licenc)
AI-alapú zajszűrés
Beépített BT5.0 modul (hardveres opció)
Kompakt és könnyű a könnyű telepítés érdekében


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

A Hytera HM685 The egy új generációs, belépő szintű professzionális DMR mobil kétirányú rádió, amelyet úgy terveztek, hogy megbízható hang- és adatkommunikációt biztosítson bárhol és bármikor. Transzreflektív kijelzővel rendelkezik, amely tükrözi és továbbítja a fényt, így minden fényviszonyok között olvasható, és zongora stílusú billentyűkkel rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében.

A kompakt és könnyű Hytera HM685 könnyen telepíthető. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a négy zongoraszerű gombnak köszönhetően a műveletek könnyedén elvégezhetők. Az AI-alapú zajszűrés biztosítja, hogy a rádió kiválóan tiszta hangot adjon a környezeti zajok nélkül. A rádió arra született, hogy a legjobb partnere legyen a közlekedésben, az üzleti életben, a közműveknél és még sok más területen.