Hytera BP515

65,208 Ft (Bruttó 82,814 Ft)

Frekvenciasáv: 140MHz-174MHz (VHF) vagy 400MHz-470MHz (UHF) kiviteltől függően
Csatornaszám: 64 ( 4 zónában elosztva )
Adóteljesítmény: 4W
Üzemmód: analóg / digitális (DMR)
Bluetooth kapcsolat lehetősége ( opcionális )
Akku kapacitás: 1500mAh ( ~ 16ó üzemidő )
Méret: 115X54.5X29.5mm
Súly. 210g
IP54 védettségű készülékház ( IP67 : opció )


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

TISZTA ÉS HANGOS
Könnyű és kompakt, beépített intelligens zajcsökkentő algoritmussal a nem kívánt háttérzajok kiküszöbölésére, támogatja a háromszintű zajcsökkentés beállítását, így még akkor is tisztán hallgathatja, ha a másik fél zajos környezetben beszél. 3W-os nagy teljesítményű hangszóró, amelynek hangereje akár 90dBA, a hang tiszta és hangos még zajos és egyéb zord körülmények között is, még akkor is, ha sok ember használja a walkie-talkie-t ugyanabban a szobában, nem lesz bosszantó „üvöltő” hang.

NAGY KAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR
A BP5 sorozatban nemzetközi, jól ismert márkájú, hosszú élettartamú akkumulátorokat használunk. Az eredeti akkumulátor kapacitásának 80%-a még mindig megvan 500 töltési-kisütési ciklus után is. A rádiót 0%-ról 100%-ra mindössze 1,8 óra alatt lehet feltölteni. Az 1 órás töltés után 10 órán keresztül képes működni. A 10 W-os gyorstöltő biztosítja a biztonságos és megbízható töltést, amely zord környezetben, például magas vagy alacsony hőmérsékleten is képes működni.

DIGITÁLIS ÉS ANALÓG KOMPATIBILIS
Digitális és analóg üzemmódot egyaránt támogat, kompatibilis a meglévő digitális és analóg rendszerekkel és terminálokkal. Az olyan hatékony digitális funkciók, mint az elsőbbségi megszakítás, az alapvető titkosítás, a szöveges üzenetküldés és a roaming javítják üzleti szolgáltatását. A BP515 sorozat osztályonként kibővített hatótávolsággal és 64 csatornával rendelkezik, így a csoportos kommunikáció rugalmasabbá válik.

KIVÁLÓ LEFEDETTSÉG
A BP5 nagy érzékenységű vételi modullal és nagy hatékonyságú monopólusú antennával rendelkezik a jel behatolásának fokozása és a jobb híváshatás elérése érdekében még a gyenge jelű területeken is. Ezenkívül a monopólus antenna egyedi vastag csavarmenetes kialakítással rendelkezik, és nem könnyű eltörni és meghajlítani, ez segít az antenna élettartamának növelésében, valamint a hagyományos antennákhoz képest 10%-kal növeli a sugárzás hatékonyságát a rádiókommunikációs távolság meghosszabbítása érdekében.