Talkpod N56A

102,960 Ft (Bruttó 130,759 Ft)

  • 1.77” kijelző
  • Csatorna zár
  • 6 nyomógomb
  • CE/FCC/IC/RCM
  • Programozható gombok
  • Beépített antenna
  • IP54 vagy opcionálisan rendelhető IP66 védettség
  • GPS
  • SOS gomb
  • Google voice
  • 1650/3000mAh akkumulátor

A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

Az N56 limitált billentyűzetes kézi rádió nagyméretű, 1.77 inches színes LED kijelzővel lett megálmodva, kezelése gyors és könnyű. Linux vagy Android 9.0 rendszer és applikációk, hangos és tisztán hallható hangszórók, kiemelkedően masszív és rendkívül biztonságos kialakítás jellemzi. Számos elterjedt sávot támogat, így alkalmas több régióban történő felhasználásra is. 

Nagyméretű hangszóró, tisztább és érthetőbb hang

36 mm átmérőjű és 1W teljesítményű hangszóró került beépítésre. Köszönhetően a hangüreg megfelelő kialakításának és a rázkódás mentes műanyag háznak a hang rendkívül tiszta és hangos, a beszéd tisztán érthető így a kommunikáció mindig zökkenőmentesen zajlik.

Továbbfejlesztett kijelző

Az N56 rádió nagyméretű, 1,77 inches LED kijelzővel büszkélkedhet, amely képernyőnként legfeljebb tizenhat, összességében pedig negyven karaktert képes megjeleníteni.

Beépített GPS, nyomkövetés

Az N55 támogatja a GPS helymeghatározási információk megtekintését és a GPS adatok küldését; a beépített GPS nagyobb pontosságot biztosít alacsonyabb költségek mellett, ezzel növelve csapata biztonságát és elszámoltathatóságát.

Push-to-Alert

Valahányszor a dedikált SOS gombra kattint, értesítést küld a PTT platform szerverére, és onnan továbbítja a vezérlő szobákba.

Megbízható, gyors LTE/4G hálózat

Gyorsabb kommunikáció, programbeállítások a rádió készüléken, egyedi IMEI szám, verzióellenőrzés. A 4G verzió Cloud firmware-frissítéssel rendelkezik.

Gyorsan és egyszerűen telepíthető rádiórendszer

A PTT (push-to-talk) hálózati rádió többféle vezeték nélküli hozzáférési technológiát alkalmazó hálózati csoportrendszert használ, a hagyományos kétirányú rádió nagyon korlátozott távolságú hívásaihoz képest azonnali hívást tud megvalósítani a nyilvános mobil kommunikációs hálózati lefedettségben. A hagyományos trönk kommunikációs termékek kiterjesztése és kiegészítése.

Működési elv

Az Online PTT platform rádió SIM kártyát használ, VHF/UHF Frekvencia helyett mobilhálózati adatokkal, LTE/GSM/WCDMA/CDMA sávokon működik. PTT-hálózati rádiók olyanok, mint az Ön mobiltelefonja, bárhol és bármikor tud beszélni, bárhol is legyen a hálózat.

Model A-A4-E18 (Europe) Android:

4G: B1/3/5/7/8/18/19/20/28A/28B
TDD:B34/38/39/40/41

3G: B1/2/5/8
TDD:B34/35
CDMA2000:BC0

GSM:B2/3/5/8

Model G-B12-E6 (Europe) Linux:

FDD-LTE: B1/3/5/7/8/20
TDD-LTE: B38/40/41

WCDMA: B1/5/8

GSM: B3/8