Entel HT644

75,088 Ft (Bruttó 95,362 Ft)

Amikor először veszi kézbe az Entel HT644 Series 2.0 hordozható készüléket, le fogja nyűgözni a kiváló építési minőség. A HT644-et kifejezetten azok számára tervezték, akiknek kompromisszumok nélküli tengeri hordozható készülékre van szükségük.

A masszív, ergonomikus kialakítástól kezdve, amely kényelmesen illeszkedik a kezében, egészen a kivételesen hangos hangzásig, a HT644 Series 2 hordozható készülék könnyedén felülmúlja a versenytársakat.

A HT644 Series 2 hordozható készülék a MIL-STD 810C/D/E/F szabvány szerint készült a tartós teljesítmény érdekében, és emellett teljesen víz alá meríthető IP68 szabvány szerint (2 méter mélységben 4 órán keresztül).

Az Entel HT644 Series 2 hordozható készüléke még a legtapasztaltabb rádióhasználók elvárásait is felülmúlja.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

A HT644 sorozat 2.0 hordozható készülékei IP68 (2 méter 4 órán át) védettségűek, ami azt jelenti, hogy porvédettek és teljesen víz alá meríthetők.

MILSTD 810C/D/E/F
Megfelel a MIL-STD 810C/D/E/F szabványnak, és kereskedelmi minőségű konstrukciót biztosít a strapabíró, tartós teljesítmény érdekében. Az Entel HT644 Series 2.0  készülékei megfelelnek a szigorú szabványoknak, így ellenállnak a mindennapos rázkódásnak, rezgésnek, valamint a por és nedvesség korrozív hatásainak, és hosszú évekig tartó, problémamentes használatot biztosítanak.

2200mAh Li-ion akkumulátor
A HT644 alapfelszereltségként a legújabb intelligens lítium-ion akkumulátor technológiával van ellátva. A lítium-ion akkumulátor technológia egyik legfontosabb előnye, hogy kiküszöböli a „memóriahatást”, ami azt jelenti, hogy az akkumulátort nem kell teljesen lemeríteni az újratöltés előtt. Ezért minden egyes alkalommal, amikor leveszi az Entel akkumulátort a töltőről, garantáltan teljes töltöttséget kap.

Robusztus tartozék aljzat
Az aljzatot kifejezetten úgy tervezték, hogy amikor egy tartozékot rögzít a hordozható készülékhez, a csatlakozás bármilyen büntetést kibírjon; a leejtéstől a gondatlan visszaélésig. Továbbá a rögzítőcsavar a csatlakozó védelme érdekében egy nyírási pontot is tartalmaz.

Csatornák
A HT644  készülék az összes INT, USA és CAN tengeri csatornát biztosítja.

Kulcszár
A véletlenszerű működés elkerülése érdekében a rádió billentyűi és kezelőszervei a felhasználó által vagy – ha be van állítva – a rádió által automatikusan zárolhatók.

VOX kihangosító (audió tartozékkal)
Ha egy Entel VOX-képes audió tartozékot használ, a HT644 hordozható rádiókészülék teljesen szabad kézzel működhet. Önnek csak beszélnie kell, és a HT644 hordozható készülék automatikusan sugározni fog Ön helyett.

Keresés
A HT644 rendelkezik az aktív csatorna keresésének lehetőségével. Ha megtalálja a csatornát, a rádió automatikusan kiválasztja Önnek a csatornát.