Hytera PNC380D

100,776 Ft (Bruttó 127,986 Ft)

■ LTE sávú működés
■ WiFi kapcsolat lehetősége
■ Bluetooth kapcsolat lehetősége
■ GPS/BEIDOU/GLONASS helymeghatározás
■ 2″ színes kijelző
■ Méret: 121 x 55.5 x 24 mm
■ Súly: 208g
■ Nano SIM foglalat
■ Védettség: IP67
■ NFC
■ Beépített kamera
■ Video rögzítés
■ Telefonhívások fogadása/indítása
■ Akkumulátor: 4000mAh, üzemidő:  24 h (5-5-90)
■ 2 Watt előlapi hangszóró


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

Maradj kapcsolatban, légy tájékozott

A 2G, 3G, 4G és WLAN széles lefedettségének kihasználásával az egyes szolgáltatók hálózatain a PNC380 zökkenőmentesen működik.

A teljeskörű billentyűzet segítségével használható egyedi vagy csoport hívásra egyaránt

4G élő videó

Az 5MP-es hátsó kamera lehetővé teszi a helyszíni videófelvételek élőben történő rögzítését, amelyet real-time eljuttathatunk az arra kijelölt személynek, segítve a gyors és hatékony helyzetfelimerést, intézkedést.

Helymeghatározás

A beépített technológiák pontos helymeghatározást tesznek lehetővé.

IP67 és MIL-STD-810G

Az IP67 minősítéssel rendelkező eszköz teljes mértékben védett a portól, valamint a szabvány garantálja, hogy 30 percen keresztül vízbe meríthető 1 m-ig. A MIL-STD-810G szabvány biztosítja a 1,5 méterig történő leesés utáni sérülés mentességet.

4000 mAh – egész napos üzemidő

A 4000 mAh-s Li-Ion akkumulátor több, mint 24 órás üzemidőt biztosít 5-5-90 készenléti ciklusban. Az akkumulátor a rádió Micro USB portján keresztül tölthető.

Ergonómikus kialakítás

Kompakt és ergonómikus kialakítása révén kényelmes egykezes kezelést biztosít a felhasználónak. A csúszásgátló tok jó tapadást biztosít nedves körülmények között is.

Jól hallgató tiszta hangzás

A beépített zajcsökkentő technológiának köszönhetően a rádió megfelelő hangminőséget biztosít zajos környezetben is. A fejlesztésnek köszönhetően kiváló akusztikai élményt nyújt.

Dedikált vészhívó gomb

A rádió tetején található narancssárga vészhívó gomb megnyomásával azonnal jelezni lehet a diszpécsernek vagy a vészhelyzet felelősnek.