Hytera PDM680

571,064 Ft (Bruttó 725,251 Ft)

A Hytera PDM680 strapabíró MCS (Mission Critical Services) rádiót úgy tervezték, hogy az elsősegélynyújtók kritikus helyzetekben bárhol és bármikor kapcsolatban maradhassanak és tájékozódhassanak. A Hytera PDM680 professzionális robusztus rádióként megbízható, küldetéskritikus hangkommunikációt, valamint küldetéskritikus video- és adatszolgáltatásokat biztosít a legnehezebb körülmények között dolgozók számára.

A „hálózaton belüli” működés mellett a PDM680 támogatja az eszköz-eszköz közötti kommunikációt, amely lehetővé teszi az elsősegélynyújtók számára, hogy az LTE-hálózatra való támaszkodás nélkül kommunikáljanak.

Professzionális MCS rádió
A 3GPP MCS szabványnak megfelelő rádió MCPTT, MCVideo és MCData szolgáltatásokat nyújt a közbiztonság számára kritikus kommunikációs feladatok ellátása érdekében. A PDM680 natív Hytera HyTalk MC alkalmazással van felszerelve – egy 3GPP-kompatibilis MCS-megoldással.

D2D kommunikáció
A DMR (Digital Mobile Radio) technológiával épített PDM680 képes D2D-kommunikációt biztosítani ott, ahol az LTE-kapcsolat nem elérhető. A PDM680 továbbá MCS-DMR Simulcall funkcióval rendelkezik, amellyel egyszerre hívhatók MCS-eszközök és DMR-rádiók.

Robusztus és tartós
Az áramvonalas és intuitív felhasználói felület lehetővé teszi a kritikus információk gyors elérését. A rádió IP68-as minősítése azt jelenti, hogy tok nélkül is kibírja a port és az akár 1,5 méteres magasságból történő leejtést, a MIL-STD 810H minősítés pedig szélsőséges környezetben is megbízhatóvá teszi.

A kategória legjobb hangminősége
A PDM680 hangja eléri a 118 dB maximális SPL értéket. Még a hangforrástól 30 cm távolságra is 98 dBPhon a hangerőszint. Ezenkívül az AI-alapú zajszűrő technológiák minimalizálják a háttérzajt, és növelik a hang tisztaságát.

Android operációs rendszerrel
A GMS által tanúsított Android platformmal a PDM680 kompatibilis a különböző, harmadik féltől származó alkalmazásokkal a termelékenység növelése érdekében. A PDM680 13 tűs csatlakozóval és USB Type-C porttal rendelkezik a megbízható csatlakozás és töltés érdekében. Támogatja a WLAN, a BT és az NFC használatát.

Teljes körű biztonsági garancia
Az aláírás-hitelesítés biztosítja a rendszer biztonságát. Minden nyugalmi állapotban lévő adat teljes lemezes titkosítással van ellátva, míg az E2EE védi az adatokat és a hangot az adatátvitel során. Az iparágvezető távoli menedzsment teljes körű irányítást biztosít a rádió felett.