Hytera E-pack 100

4,262,960 Ft (Bruttó 5,413,959 Ft)

  • Vezetéknélküli mobil alkalmi (ad-hoc) hálózat
  • Gyors telepítés
  • Rugalmas és megbízható hálózat
  • GSM biztonsági kapcsolat
  • Hívó fél helyzetmeghatározás
  • Digitális vezeték nélküli ad-hoc jelismétlő
  •  Maximum 31 csomópont
  • Az ad-hoc hálózat önkonfiguráló és dinamikus, amelyben az E-pack csomópontok szabadon mozoghatnak.

 

A Hytera E-pack sokoldalúsága olyan rugalmas kommunikációs rendszert hoz létre, amely hatékonyan és eredményesen telepíthető.
Az E-pack használható rádióként hívások kezdeményezésére és fogadására, valamint vezeték nélküli mobil ad-hoc hálózatot hoz létre a hangtovábbításhoz.
A Hytera e szabadalmával a készülék üzemelhet mint rádió, átjátszó és mint egyfrekvenciás hálócsomópont amivel takarékoskodik a frekvenciaforrásokkal. Könnyű, kisméretű, IP67 besorolással bír, ezért könnyen felszerelhető járműre, hátizsákként viselhető, oszlopra vagy falra helyezhető. Sokoldalú alkalmazhatóság kiválóvá teszi ideiglenes beltéri-, és/vagy kültéri kommunikációs megoldásnak.


A RADIORENT PLUS Kft. weboldalán, a www.radiorent.hu weboldalon elérhető webáruházat kizárólag Üzleti Partnerek vehetik igénybe (B2B), ezért többek közt a felhasználói fiók létrehozása, vendégként megrendelés leadása nem lehetséges azon érdeklődők számára, akik a szolgáltató termékét magánszemélyként, vagy üzleti tevékenységükön kívüli célból kívánják megvásárolni. (ÁSZF 3.1.)


 

Rugalmas és megbízható hálózat

Többféle hálózati topológia
Az E-pack100 számos topológiát támogat, ez nagyobb lefedettségű területet eredményez.

  • Sín topológia
  • Csillag topológia
  • Fa topológia
  • Teljes hálózat


Gyors telepítés
A mobil vezeték nélküli alkalmi hálózaton alapuló Hytera E-pack képes hálózatokat létrehozni és csatlakozni a kommunikációs rendszerhez telepítéskor történő bekapcsolásakor.

Rendkívül megbízható hálózat
Ha egy hálózaton belüli E-pack csomópont eltávolodik vagy hibásan működik, a hang automatikusan egy másik E-pack csomóponthoz kerül a kapcsolat folytonosságának garantálása érdekében.

GSM link tartalékként
GSM-kártyával használva, ha egy E-pack csomópont távol van a hálózattól, publikus hálózaton keresztül hívhat a hálózat bármely E-pack csomópontjához. Ez biztosítja, hogy a lefedettségben lévő rádiók kommunikálni tudjanak a hálózaton lévő rádiókkal

Hívó fél helyzet megjelenítés
Az alkalmi hálózat minden egyes E-pack csomópontján belüli rádiók ellenőrizni tudják a hívó helyét, beleértve a távolságot és az irányszöget is.

Vak foltok lefedése
Az E-pack100 nagy kimeneti teljesítményével a kommunikációt nem befolyásolja az helyszín topológiája, épületek kialakítása és egyéb akadályok.

Alkalmazás
Magas épületeknél a térbeli terjedés és a felületeken áthatolási veszteségek miatt a jelszint csökken. Az E-pack használata zökkenőmentes kommunikációt biztosít az alagsor és az épülettető között.

Ideiglenes kommunikációs lefedettség
Az E-pack100 lehetővé teszi a rugalmas és gyors hálózatalkotást és működtetést. Vészhelyzetekben vagy kültéri esetekben ahol ideiglenes kommunikációra van szükség, az E-pack megoldást nyújt a felmerülő igényekre.

Tipikus alkalmazás
Ha a rendőrség vagy a katonaság részt vesz a helyszíni műveletekben, és ideiglenes kommunikációs rendszerre van szükség, a Hytera E-pack megoldja a problémát. A Hytera E-pack egy ideiglenes kommunikációs hálózatot épít ki, amely a személyzet zökkenőmentes kommunikációját biztosítja a különböző helyszíneken.