URH adó-vevő készülék bérbeadás

20-30%-kal csökkentek az URH rádiók és kiegészítők bérleti költségei!

Mindössze néhány walkie-talkie-ra van szüksége hosszabb időre? Vagy éppen nagy számban használná az adó-vevő készülékeket, de csak néhány napig? A magas beruházási költségek helyett válassza inkább az URH rádió készülékek bérlését! Több száz rádióból álló készülékparkunk a legspeciálisabb igények kielégítésére is képes. Túl nagy a terület? Vagy túlságosan beépített? Ez sem okozhat gondot! Bérelhető átjátszó állomásaink megoldják a problémát és mi segítünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb bérleti konstrukciót. Bérelhet akár UHF, akár VHF rádiókat, többféle fej szettet, kézi beszélőket, nagyobb darabszámú bérlés esetén pedig többféle elrendezésű töltőállomást. A tőlünk bérelt rádiókat igény esetén díjmentesen programozzuk!

urh radio turazason
urh radio epitkezeseken
urh radio RENDEZVENYEKEN
urh radio forgatásokon

 

Bővebben...

URH adó-vevő készülék engedélyeztetés

radio engedely 2Üzemi célú vagy zártcélú rádiórendszernek nevezünk minden olyan rádiórendszert, amelyet egy adott intézmény saját céljaira hoz létre és üzemeltet. A zártcélú rádiórendszerek számára frekvenciatartományokat jelöltek ki és a rendszer telepítéséhez hatósági engedélyre van szükség. Magyarországon az illetékes hatóság, aki az engedélyeket kiadja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A kérelmezőnek a hatóság felé frekvenciahasználati díjat kell fizetnie. Lehetőség van közös használatú illetve kizárólagos frekvenciák használatára.

Bővebben...

URH adó-vevő készülék szervizelés, karbantartás, programozás

urh radio szerviz-resCégünk rövid határidővel vállalja az általunk forgalmazott URH rádió készülékek és tartozékaik minőségi javítását, szervizelését és programozását. Amennyiben igény van rá, készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére egyéb gyártók termékei esetén is! Általános karbantartási és bevizsgálási feladatokat is vállalunk, annak érdekében, hogy eszközei mindig megbízhatóak maradjanak. A megfelelő minőség biztosítása érdekében fontosnak tartjuk, hogy az általunk felhasznált alkatrészek a termék gyártójától származzanak. Amennyiben erre nincs lehetőség, úgy csak a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő alkatrészeket építjük be a javításra váró készülékekbe. Igény esetén a bevizsgálást követően árajánlatot készítünk az eszköz várható javítási költségeiről. Szükség esetén a szerviz idejére cserekészüléket biztosítunk, mely lehetővé teszi az ügyfél számára, a folyamatos rádiózást saját készülékének kiesése idején is.

URH rádió szervíz:
Farkas Balázs
+36 30 837 5581
 

gomb

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk