URH eszközök

A Radiorent Plus Kft. több mint 20 éve áll partnerei rendelkezésére a hazai hírközléstechnika területén. Jól képzett szakemberekből álló csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt az egész ország területén. A felmérési, bejárási folyamatoktól kezdve, a tervezésen át az URH rendszer kivitelezésig több éves szakmai tapasztalattal állunk új és meglévő ügyfeleink rendelkezésére. Fő profilunk a vezeték nélküli távközlés-technikai, azaz URH rádió berendezések és rendszerek, valamint ezek üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő eszközök kiskereskedelme és bérbeadása. Palettánkat Icom, Motorola, Vertex, Hytera és Wouxun rádiók és kiegészítőik színesítik. A gyári kiegészítőkön kívül a JDI cég termékei, továbbá átjátszó állomások, antennák, akkumulátorok, és egyéb rádiós kiegészítők is megtalálhatóak nálunk. Termékeink mellé ingyenes szaktanácsadás is tartozik, akár telefonon, akár írásban, akár személyesen keres meg minket. Kézi rádiók vásárlása esetén, amennyiben nem érhető el raktárról a kívánt termék, bérkészletünkből biztosítjuk a szükséges mennyiséget, így vásárlóink akár azonnal megkezdhetik a rádiózást!

Figyelemmel kísérjük a nemzetközi telekommunikációs piac fejlődését és újításait, hogy vásárlóinkat mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával rendelkező adó-vevő eszközökkel lássuk el. Nagy szerepet kívánunk vállalni a már küszöbön álló digitális URH rádiózás elterjesztésében is, mely a jelenlegi analóg rendszerekhez képest további új lehetőségeket kínál a felhasználók számára. Válasszon kiváló minőségű Motorola, Icom, Vertex és Wouxun eszközeink közül, melyet az Ön igényeinek megfelelően felprogramozva, kérésére helyszínre szállítva adjuk át. A nálunk vásárolt rádiókészülékek programozása a megrendelő által kért frekvenciákra díjmentes!

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk