Icom IC-M605EURO mobil hajórádió

  Array
   
  Nettó ár: 347 744 Ft
  Bruttó ár: 441 635 Ft

  Termék info

  VHF hajózási csatornák
  Maximum 25W kimenő teljesítmény
  ATIS és DSC kód küldése
  IPX8 szabvány szerinti vízálló kivitel
  Icom MarineCommander rendszerbe integrálható
  MA-500TR AIS transzponder csatlakoztatható
  Beépített D osztályú DSC kezelő (MMSI kód)
  Beépített AIS vevő
  Gyártó:
  E-mail

  IC-M605EURO_NMEA_2017.pngAz IC-M605EURO a zászlóshajó D osztályú DSC rádió. A rádiót legfeljebb három vezérlő, az RC-M600 COMMAND HEAD és / vagy a HM-229B / W COMMANDMIC ™ távirányítóval lehet vezérelni, a fő rádió és a vezérlők között intercom funkcióval. Maximális működési rugalmasság bárhol a hajón.
  • A nagy felbontású színes LCD szinte 180 fokos, nagyon széles látószöggel rendelkezik, és egyértelműen megjeleníti a karaktereket és a funkcióikonokat. Az éjszakai mód kijelzés jó olvasást biztosít a sötétben a további kényelem érdekében.
  • A leggyakoribb funkciók a gyors nyomógombokhoz való hozzáférést biztosító softkey-hez vannak hozzárendelve (a kijelző alján). A nagy tíz gombos billentyűzet lehetővé teszi a csatorna számok, az MMSI-számok egyszerű azonosítását azonosító nevekkel.
  • Az IC-M605EURO mind az erős, mind a gyenge jeleket is képes vételezni. A kereskedelmi minőségű vevőkészülék teljesítménye (szelektivitás és IMD: több mint 75 dB) megbízható kommunikációt biztosít mindenkor.
  • A beépített kétirányú aktív zajszűrésnek köszönhetően a készülék a háttérzajt akár 90%-kal is csökkenti mind adás mind pedig vétel esetén, aminek köszönhetően kiemelkedően tiszta kommunikáció válik elérhetővé.
  • A bejövő hívást a készülék automatikusan rögzíti (max. 2 perc), így az bármikor visszahallgatható.
  • Az opcionális UT-112 beszédtitkosító egység 32 tónusú titkosított beszélgetést biztosít. Ez a funkció hasznos, ha személyes információkat szeretne megosztani a többi hajóval.
  • Az IC-M605EURO belső hangsugárzója növeli a fogadott hívások érthetőségét. A vízálló hangsugárzó kiváló hangminőséget biztosít széles frekvenciatartományban és lapos frekvencia-választ az erős, mégis tiszta hanghoz.
  • A GNSS (GPS, GLONASS és SBAS) vevőkészülék integrálva van az IC-M605EURO rádióba. A pozícióadatok egyszerűen fogadhatók az UX-241 GNSS antenna (5m kábellel) csatlakoztatásával.
  • Az opcionálisan választható SP-37 kürt hangszórón keresztül ki is tudunk beszélni a fedélzetre, másrészről a fedélzeten lévő hangokat a hangszórón keresztül képes a rádió visszaerősíteni. Továbbá elérhető az RX funkció valamint az automatikus ködkürt 4 hangzása. keresztül.
  • A készülék NMEA2000 szabványú hálózatba integrálható. Képes venni és küldeni GNSS/GPS pozíciót, AIS jelentést és DSC hívás információt a hálózaton. Továbbá a rádió az NMEA 0183/-HS GNSS szabványú GPS adatot NMEA2000 szabványú adattá képes konvertálni.
  • Alaptartozék a HM-205RB kézi marokmikrofon, ami az előlaphoz csatlakoztatható.
  • Az AquaQuake funkció lehetővé teszi a hangszóróba jutott víz eltávolítását úgy, hogy a készülék nagy hangerejű vibráló hangot gerjeszt.
  • Közvetlen hozzáférés a 16-os és kedvenc csatornához.

   

  Icom IC-M605EURO mobil hajórádió letölthető angol tájékoztató

  Icom IC-M605EURO mobil hajórádió letölthető termékadatlap

   

  Gyártóink

  © 2022 Radiorent Plus Kft. Minden jog fenntartva