Walkie talkie használata filmforgatásokon

filmforgatas 3Egy filmforgatáson nagyon sok ember dolgozik. Néha csak egy jelenet kedvéért egész városokat mozgatnak meg a készítők. Hogy milyen eszközök, és mennyi ember munkája kell ahhoz, hogy megszülethessen egy film? El sem tudjuk képzelni... de azt biztosan tudjuk, hogy ezen forgatások alkalmával a stáb kommunikációját nagy mértékben megkönnyíti az adó vevők használata. Rendszeresen visszatérő partnereink - akik mindenegyes munkájukhoz walkie talkie-t bérelnek tőlünk -  arról tanúskodnak, hogy a rádiós kommunikáció elengedhetetlen egy alkotás születésénél. Professzionális URH rádióink a legextrémebb körülmények között is megbízhatóan működnek. filmforgatas 7IP védettségüknek köszönhetően nem csak a vízzel, porral szemben, hanem a különböző mechanikai behatásokkal (ütéssel, törés) szemben is fokozattan ellenállóbbak.

Ha még nincs gyakorlati tapasztalata és szeretné megtudni, milyen előnyökkel jár az effajta kommunikáció, forduljon hozzánk bizalommal! URH adó vevőink nem csak megvásárolhatóak, hanem bérelhetőek is!

Bérleti ajánlat kérést vagy megrendelést itt adhat le

 

 

 

 

 

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk