Adóvevő használata az építőiparban

TC610 3Az építőiparban gyakran előforduló speciális munkakörülmények miatt az adó vevők használata elengedhetetlen! Sok esetben nincs elérhető wifi-hálózat vagy egyéb, rövid hatótávolságú vezeték nélküli kommunikációs lehetőség és bizonyos esetekben a mobiltelefonok használata sem garantált. Ezekben a helyzetekben jelentősen felértékelődik a walkie talkie-k használata! A megfelelő csoportos kommunikáció és a jó munkakörnyezet mindenki számára kifizetődő és hatékonyabbá teszi a munkavégzést! A professzionális URH rádiók a legextrémebb körülmények között is megbízhatóan működnek. IP védettségüknek köszönhetően nem csak a vízzel, porral szemben, hanem a különböző mechanikai behatásokkal (ütéssel, törés) szemben is fokozattan ellenállóbbak. 

Ha még nincs gyakorlati tapasztalata és szeretné megtudni, milyen előnyökkel jár az effajta kommunikáció, forduljon hozzánk bizalommal! URH adó vevőink nem csak megvásárolhatóak, hanem bérelhetőek is!

Bérleti ajánlat kérést vagy megrendelést itt adhat le

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk