Motorola XT660D ipari PMR, engedély nélküli rádió


 • gyors és hatékony kommunikáció

 • kristálytiszta hangzás

 • LCD kijelző

 • privát és csoporthívás

 • 50 előre beprogramozható üzenet+ egyedi üzenetek írása

 • hangfelvételi és visszajátszási funkciók

Motorola XT660D ipari PMR, engedély nélküli rádió
Leírás

A Motorola XT660d digitális engedély nélküli adóvevő ideális az olyan szervezetek számára, ahol megértik, hogy a gyors és hatékony kommunikáció versenyelőnyt jelent. A Motorola XT600d készülékek számos funkciójával a vállalkozások személyzete könnyedén kapcsolatban maradhat és a kommunikáció hatékonyan működhet. Az XT600d sorozat adóvevői digitális technológiával működnek szemben az analóg Motorola XT sorozat adóvevőivel (XT225, XT420, XT460) és engedély nélkül használhatóak. A digitális technológia előnye az analóg adóvevőkkel szemben, hogy kristálytiszta hangzást biztosít nehezebb körülmények között is.  

Az adóvevő lehetőséget biztosít, hogy egyes személyeket, csoportokat vagy akár az egész vállalatot egyszerre elérd. A korszerű digitális hívás segítségével célzottá teheted a kommunikációt. Távvezérléssel felügyelheted a készülékeket, figyelmeztetéseket küldhetsz, és letilthatod az esetleg elveszett készülékek használatát. A távfelügyelettel mindez egyszerű. A Motorola XT660d teljes billentyűzettel rendelkezik szöveges üzenetek küldéséhez, beszélgetéseket képes felvenni és visszajátszani, a problémamentes kommunikációhoz kristálytiszta hangot biztosít!

Motorola XT660d digitális adóvevő funkciók:

Célzott beszélgetések
Az alkalmazottaid lehetnek éppen a raktárban, gyártóműhelyben vagy irodában, mindig a megfelelő személyeket vagy csoportokat érheted el.

Alkalmazottak készülékeinek figyelése és kezelése
A távol lévő alkalmazotti készülékek figyelése kritikus fontosságú embereinek biztonsága és hatékonysága érdekében. A Motorola XT660d biztosítja az eszközöket ahhoz, hogy távolról is könnyen irányíts. Bekapcsolhatod egy távoli készülék mikrofonját és adóját, hogy ellenőrizd a kezelő állapotát. Ha elveszett, vagy netán ellopták, távvezérléssel letilthatod a készülék használatát. Ha a készüléket később megtalálják, ismét bekapcsolhatod és tovább tudjátok használni.

Szöveggel egyszerűbb
A legfeljebb 128 karakteres üzenetekkel elegendő tered van, hogy elmondhasd érveidet. Gyorsan kell válaszolnod? Válassz akár 50 előre beprogramozható üzenet közül, például „most nem tudok beszélni” vagy „vettem az üzenetet”.

Beszélgetések rögzítése
Egy rögzített beszélgetés hasznos lehet oktatási célra vagy későbbi ellenőrzés miatt. A Motorola XT660d sorozat ezért rendelkezik hangfelvételi és visszajátszási funkciókkal.

Erős és tiszta hang
A zajos környezet nem lehet a rossz kommunikáció oka. Az XT660d teljesítménye biztosítja, hogy a beszélgetéseket tisztán és érthetően halld – még nagy távolságban is.

Együttműködik másokkal
Az XT660d készülékeit analóg üzemmódban más PMR446 készülékekkel együtt használhatod, így nem kell az egész készülék flottát egyszerre kicserélned.

Egy pillantással áttekinthető
A bejövő szöveges üzenetek, híváslista, a hívók azonosítói, az akku állapota, és a jel erőssége jól láthatóak a briliáns LCD kijelzőn.

További funkciók: 

 • 128 csatorna (4 x 32)
 • Analóg - 219 kód (CTCSS 38, DCS 181) Digitális - 64 kód
 • Átlagos akku élettartam: 20 óra akkukímélő üzemmódban (500mW teljesítménnyel)
 • Privát és csoporthívás
 • VOX üzemmód (kéz nélküli használat)
 • IP55-ös IP védelem és katonai szabványok 810 C,D,E,F&G

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk