HÍRLEVÉL- Újdonságok, hírek, akciók
Elfogadom a használati feltételeket

Motorola XT225 ipari PMR, engedély nélküli rádió


  • előfizetési díjtól mentes

  • 8 csatornás

  • PMR446 frekvenciákon működik

  • USB CPS interfész

  • programozható oldalsó gombok

Bruttó ár: 40 459 Ft
Nettó ár: 31 858 Ft
Motorola XT225 ipari PMR, engedély nélküli rádió
Leírás

Motorola XT225 professzionális minőségű PMR446 hordozható adóvevő.  A Motorola XT200 sorozat adóvevőinek intelligenciája segíti az embereket a jobb együttműködésben – az erőforrások koordinálásában egy építkezésen, vagy a termelés figyelemmel kísérésében egy gyártósoron. Pontosan azokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, amik egy vállalatnak versenyelőnyt nyújtanak: kivételes minőség; elérhető ár; a nagy zajban, nehéz körülmények és sok használat során is hosszú élettartam.

DOLGOZZATOK EGYÜTT HATÉKONYAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!

Nyugodtan figyelhetsz a munkára, a közvetlen adás-vétel kapcsolóval nem kell a készülékhez nyúlnod.  A Motorola XT225 professzionális minőségű PMR446 adóvevő  a beépített nagy teljesítményű hangszórónak köszönhetően jól hallható és tiszta hangon szólal meg, a felhasználó 8 csatorna és 122 CTCSS/DCS kód  biztosítja a tiszta hangot.

KÖNNYŰ KAPCSOLAT AZ EGÉSZ MUNKATERÜLETEN!

A Motorola XT200 sorozat rádiói elősegítik a munkavégzést. Bár kompakt méretűek, mégis nagy teljesítményűek, a Motorola XT225 PMR446 adóvevő ideális körülmények között akár 9 km távolságra is használható légvonalban. A forgatható övcsipesszel ellátott hordozótokkal kényelmesen állíthatod be a készüléket, hogy ne zavarjon egy szerszám felvétele vagy egy polc megrakása közben sem.

BESZÉLHETSZ NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS!

Más rádiókészülékek gyártói is alkalmazzák a 810 C, D, E, F katonai szabványokat, és az IP54 szerinti G+ osztályt, de a Motorola XT200 sorozat esetében ezek csak a kiinduló pontok. Ezeket a készülékeket alávetik a Motorola egyedülálló felgyorsított élettartam tesztjének (Accelerated Life Testing - ALT). Ezzel a szigorú laboratóriumi vizsgálattal 5 éves terepi használatot szimulálnak. A Motorola XT200 sorozat készülékeit olyan gondossággal tervezzük és úgy gyártjuk, hogy a költséges javításokat és kieső időket elkerüljük.

MOTOROLA XT225 PMR ESZKÖZÖK ÉS TARTOZÉKOK:

A html-alapú programozó szoftver könnyen használható, bármelyik internet-böngészővel működik. Emellett újra felhasználhatod az XTNi audio tartozékait, és ezzel szabadjára engedheted a Motorola XT200 sorozat rádióinak teljesítményét.

A MOTOROLA XT225 PMR ADÓVEVŐ doboz tartalma:

1 db. Motorola XT225 típusú pmr adóvevő

1 db. 2100 mAh-s akkumulátor

1 db. övtartó

1 db. 4 órás gyorstöltő

1 db. töltő adapter

Használati utasítás

A MOTOROLA XT225 PMR ADÓVEVŐ FUNKCIÓI:

    Az előfizetési díjtól mentes
    PMR446 frekvenciákon működik
    8 csatornás
    Be/kikapcsoló hangerőszabályozó forgatógomb
    16 állású csatorna/kód választó kapcsológomb
    Programozható oldalsó gombok
    Akkumulátor kímélő
    USB CPS interfész
    Szkennelés és szkennelési lista
    Adásidő korlátozó időzítő
    Kompatibilis az XTNi a udio tartozékokkal
    VOX

 

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk