Cégünkről

A RadioRent Plus Kft. 2004 óta foglalkozik URH adóvevő készülékek, GPS rendszerek és biztonságtechnikai eszközök kiskereskedelmével, bérbeadásával és ezek szervizelésével. Bár fiatal cégnek számítunk a hazai hírközléstechnika területén, a szakmában eltöltött több mint 20 év tapasztalatával mára méltán váltunk elismert vállalkozássá. Jól képzett szakemberekből álló csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt az egész ország területén. A felmérési, bejárási folyamatoktól kezdve, a tervezésen át a kivitelezésig állunk új és meglévő ügyfeleink rendelkezésére. Fő profilunk a vezeték nélküli távközlés-technikai, azaz URH rádió berendezések és rendszerek, valamint ezek üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő eszközök kereskedelme és bérbeadása. Szervezeti felépítésünkből adódóan rugalmasan követjük partnereink igényeit összhangban tartva azokat beszállítóink kínálatával.

A RadioRent Plus Kft minőségpolitikájában fontos szerepet kap a minőségi munkavégzés, a felmerülő problémák gyors és hatékony megoldása, valamint a műszaki előírások betartásával a vevői igények minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása. E céloktól vezérelve vállalkozásunknál 2012-ben bevezetésre került az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer az URH és GPS rendszerek kereskedelme, üzemeltetése és szervizelése terén.

Figyelemmel kísérjük a nemzetközi telekommunikációs piac fejlődését és újításait is, hogy vásárlóinkat mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiával rendelkező eszközökkel lássuk el. Nagy szerepet kívánunk vállalni a már küszöbön álló digitális URH rádiózás elterjesztésében is, mely a jelenlegi analóg rendszerekhez képest további új lehetőségeket kínál a felhasználók számára.  Reméljük hamarosan Önt is a partnereink között üdvözölhetjük!

Benkő Jenő
cégtulajdonos

RRP RCI cegbemutato

Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk