ZTE eChat

  echat4

  Korlátlan hatótávolság
  Az eChat adóvevőkkel egyetlen gombnyomással képes leszel arra, hogy az ország bármely pontján dolgozó munkatársakkal azonnal kapcsolatba lépj. Kihasználva az internet adta lehetőségeket (2G/3G/4G, vagy WiFi) az adóvevők korlátlan hatótávolságban képesek működni. Nem utolsó sorban: zárt a rendszer, így véletlenül sem tévedhet idegen rádióhasználó a beszédcsatornádra.

  Magyarnyelvű menü
  Az eChat adóvevők magyar nyelvű menürendszerrel vannak ellátva, így azok is könnyen használhatják, akik nem beszélnek idegen nyelven.

  GDPR és hazai szerverpark
  A szerverpark Magyarországon található, így biztosított a nagyobb sávszélesség, rövidebb válaszidő és a GDPR által meghatározott adatvédelem.

  Diszpécser program
  Az eChat Diszpécser Rendszer a hatékony, modern munkaszervezés eszköze. Ez a PC-n futtatható szoftver lehetővé teszi, hogy a diszpécser kényelmesen, egy jól áttekinthető felületen keresztül lássa és kezelje az eChat kommunikációs rendszer valamennyi szolgáltatását: könnyedén kezelheti a beszédcsoportokat, rögzítheti a beszédforgalmat és üzeneteket küldhet, egyszerűen koordinálhatja a csapat munkáját és a munkatársak földrajzi helyzetét a GPS-alapú helymeghatározással.

  © 2022 Radiorent Plus Kft. Minden jog fenntartva