Icom

icom

Icom gyártó a vezeték nélküli kommunikáció szakértői
Az Icom márka Japán Oszakában található vállalat, amely vezeték nélküli kommunikációs termékeket gyárt. Az Icom 1954-es megalakulása óta nagy tapasztalattal rendelkezik szárazföldi rádió, amatőr rádió, tengeri rádió, navigációs termékek, repülési rádió és kommunikációs vevők megbízható gyártójaként.
Icom minőség és Icom megbízhatóság
Több mint 50 éves mérnöki és gyártási tapasztalattal rendelkezik. A legújabb berendezések felhasználásával az Icom rádiókat szigorú, házon belüli teszteken és végfelhasználói teszteken is részt vesz, valamint az USA 810-es katonai szabványnak tanúsítvánnyal rendelkezik.
Japán minőség
Az Icom 100%-ban Japánban fejleszti és gyártja a készülékeket. Az Icom Wakayama-ban található üzeme fejlett gyártási rendszerrel rendelkezik és kis mennyiségű / több modellből álló vezeték nélküli kommunikációs termékeket állít elő.
Icom, világmárka
Az Icom-ot ma világszerte megbízható kétirányú rádiómárkaként ismerik el. A szárazföldi rádióit számos szakmai szervezet használja a világ minden táján, például az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma és az amerikai Marine Corp.
Az Icom világméretű hálózata
Az Icom termékeit a világ több mint 80 országában értékesítik. Az Icom nemzetközi értékesítési és szolgáltatási