Nyitvatartás a koronavírus járvány ideje alatt

Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!

A koronavírus járvány ideje alatt cégünk kereskedelmi és bérbeadási szolgáltatása zavartalanul rendelkezésükre áll!

Azonban mindannyiunk egészsége védelmében kizárólag előre egyeztett időpontban áll módunkban kiszolgálni Ügyfeleinket!

A bérelti konstrukcióban kiadott rádiók és tartozékaik, ahogy eddig is mindíg, előzetes tisztítás és fertőtlenítés után kerülnek forgalomba!

Szolgáltatásaink igénybevétele esetén kérjük az alábbi telefonszámon egyeztessen időpontot!

Farkas Balázs,értékesítési manager      +36 30 30 837 5581‬

Radiorent csapat

Jármű nyomkövető rendszer

GPS Nyomkövető rendszerAz első, ami eszébe jut bárkinek a nyomkövető rendszer szó hallatán, az a vagyonvédelem és a biztonság. Az ITS Protection GPS rendszere 24 órás felügyeletet biztosít gépjárműve felett. Kiszűrheti az esetleges fekete fuvarozásokat, az indokolatlan gépjármű használatot, láthatja aktuális helyzetét éppúgy, mint sebességét, megtett útvonalát és addigi megállásait. Opcionális átfolyás mérő beépítésével ellenőrizheti üzemanyag fogyasztását is. A gépjárműbe szerelhető nyomkövető rendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik.

CAN modulunk segítségével az eszköz képes megjeleníteni az aktuális telemetrikus adatokat, úgymint a jármű fordulatszámát, az üzemanyagtartályának telítettségét, a hűtővíz hőmérsékletét, stb. Szintén beépíthető RFID alapú kártyás sofőr azonosító vagy hőmérséklet érzékelő szenzor.Gépjármű távolról blokkolható. Beépített akkumulátorának köszönhetően szabotázs esetén képes riasztást küldeni. GPS Nyomkövető rendszer 5Elektronikus menetlevél néhány kattintással készíthető és a kívánt formátumban exportálható. A rendszer platform független, webes alapú kezelőfelülete könnyű elérhetőséget biztosít bárhonnan, legyen önnél akár okos telefon, laptop, tábla gép vagy éppen asztali számítógépét használja.

Kérje projektjére szabott ajánlatunk itt

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk