Analóg kamera rendszer

A CCTV rendszerek legfontosabb eleme a kamera. Éveken át, napi 24 órában működnek, szélsőséges hőmérsékleti és időjárási körülmények között. A mai analóg kamerák DSP rendszerűek, analóg videójelet adnak ki a kimeneti csatlakozóikon de a kamerán belüli jelfeldolgozás digitális úton történik. A biztonsági kamera beltéri, kültéri, vagy rejtett elhelyezésű lehet. Kialakításuk szerint "dome" (kupola) vagy "bullet" (cső) a legjellemzőbb. A képminőség szempontjából általában TV sorok száma alapján kategórizálhatók. Minél nagyobb a számuk annál jobb képet kapunk eredményként. A kamerarendszer álltal küldött jelet a DVR, vagy egy speciális PC fogadja, majd ez után tehetjük fel az anyagot a helyi hálózatra, vagy internetre. A DVR előnye a számítógéppel szemben, hogy karbantartás nélkül is hosszú időn át tökéletesen üzemel. Használata olyan egyszerű, akár egy DVD lejátszóé. A rendszer lényege, hogy mind a kamerák, mind pedig a rögzítőegység nagyjából azonos helyen legyenek, a távoli hozzáférést pedig az interneten keresztűl egy szoftver biztosítja. A mobil kommunikáció széleskörű elterjedésével ma már az okostelefonunkon is megjeleníthetjük, konfigurálhatjuk a rögzítőnket. Tekintse meg 4 kamerás rendszerünket, mely családiházak, kisebb üzlethelységek, irodák védelmére, megfigyelésére tökéletes megoldás!

Kérje projektjére szabott ajánlatunk itt

Megbízás:

A gyár területén olyan kamerarendszer kiépítése, mely lehetővé teszi az ott dolgozók munkájának ellenőrzését, az anyagmozgás ellenőrzését, és az esetleges problémák kiszűrését, megelőzését. A gyár területén több analóg kamerát helyeztünk el a kritikusabb helyeken. Az összes kamerakép egy monitoron nézhető, mely az őrszobában van elhelyezve, megkönnyítve így az őrök munkáját.

bosch gyar analog kamerarendszer 2

bosch gyar analog kamerarendszer

Megbízás:

A töki lovarda területének megfigyelése kamera rendszerrel, Éjszakai megfigyelés a kamerák mellé telepített mozgásérzékelős reflektorok segítségével. A lovarda területén kiépített rendszert egy központi helyen tudják monitoron nézni, illetve lehetővé tettük számukra a távoli elérést, azaz okostelefonról, tabletről is bármikor képesek ránézni a kameraképekre.

toki lavarda kamerarendszer 1toki lavarda kamerarendszer 2

  • Kültéri dome, kompakt kamera infravörös megvilágítással
  • Színes, 600 TV sor, 3,6 mm mini objektív
  • Mechanikus Day&Night, 0 Lux érzékenység (IR ON), 12 V DC, CMOS képérzékelő

Találatok: 1 - 1 / 1

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk