Járőrellenörző rendszerek

 

A járőrellenőrző rendszer segítségével ellenőrizni tudjuk, hogy az adott terület őrzését végző járőrök miként teljesítik a járőrútvonalak bejárását. Járőreit online követheti interneten keresztül, így a nap bármely szkában mobil eszközéről ránézhet. Online információhoz jut járőrei pozíciórjáról, az addig lejárt útvonalakról, továbbá minden más információ az időintervallumokról.

  • biztonsagtechnika jarorellenorzo rendszermikor és hol járta körbe az adott objektumot;
  • mikor érkezett meg a célhoz;
  • mennyi idő alatt teljesítette a feladatot;
  • mikor és mennyit pihent a járőr;
  • mennyi időt töltött a checkpointoknál;
  • hányszor vett észre gyanús dolgot;
  • mikor, ki, hol, mennyit dolgozott.

A járörellenőrző rendszer előnye az üzemeltetési és adminisztrációs költség csökkentése, a hatékonyabb szervezés, kontrolálhatóság, és mindemellett hatékonyabbá tehető a munkaidő felhasználása. Az eszközt tekintve ellenálló a mechanikai, elekktromágneses, valamint hőmérsékleti hatásoknak. Működéséhez nincs szükség elektromágneses térre, és nem is bocsájt ki önmagából ilyet. Speciális lithium elemmel működik, így töltése nem szükséges. 

A rendszer működése, felépítése:

Egy ilyen rendszer alapvetően két eszközből áll, a járőrútvonalakon elhelyezett azonosító pontokból, melyek telepítése igen egyszerű, külső energiát nem igényelnek. Kapható személyi, beltéri, kültéri kivitelben is. Méretét tekintve kicsi. Használata egyszerű, hiszen felszerelés után az adatgyüjtő eszközt csak hozzá kell érinteni. Az adatgyüjtő eszköz, a rendszer második főszereplője, mely az őrnél helyezkedik el. És minden körbejáráson az azonostó ponthoz érintve igazolja, hogy viselője elvégezte feladatát. Az adatgyüjtő, mint ahogy nevében is benne van, elmenti időrendi sorrendbe az azonosító pontok adatait, melyet később egy program segítségével kiolvashatnak belőle.

A rendszer főbb funkciói közé sorolhatók az éberség ellenőrzés, az eseménynapló készítés, a szándékos rongálások, ütések tetektálása, mérése, nem utolsó sorban a GPRS bejelzés és a hőmérséklet ellenőrzés.

Kérje projektjére szabott ajánlatunk itt

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk