Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről, aktuális akcióinkról!

Hozzájárulok, hogy a Radiorent Plus Kft, mint adatkezelő az általam megadott személyes adataimat a lenti hozzájáruló nyilatkozatnak foglaltaknak megfelelően kezelje. Az adatkezelés célja: az Érintettekkel való kapcsolattartás, az Érintettek a Társaság aktuális akcióiról történő tájékoztatása A kezelt adatok köre: név e-mail cím Adatkezelés jogalapja: Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (továbbiakban: GDPR, általános adatvédelmi rendelet) rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás személyes adatok meghatározott céljából történő kezeléséhez.
Elfogadom a használati feltételeket

URH adó-vevő készülék engedélyeztetés

radio engedely 2Üzemi célú vagy zártcélú rádiórendszernek nevezünk minden olyan rádiórendszert, amelyet egy adott intézmény saját céljaira hoz létre és üzemeltet. A zártcélú rádiórendszerek számára frekvenciatartományokat jelöltek ki és a rendszer telepítéséhez hatósági engedélyre van szükség. Magyarországon az illetékes hatóság, aki az engedélyeket kiadja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A kérelmezőnek a hatóság felé frekvenciahasználati díjat kell fizetnie. Lehetőség van közös használatú illetve kizárólagos frekvenciák használatára.


Közös használatú frekvencia:

  • Hatóság által megállapított díj 1.000,- Ft / készülék / hónap. (NMHH döntése alapján változhat)
  • Nem szükséges rendszertechnikai terv készítése.
  • Egy frekvencián, különböző szelektív hívó rendszerek segítségével több csoport is kialakítható.

Kizárólagos frekvencia:

  • Diszpécser és átjátszóállomás használata esetén csak ez választható.
  • Rendszertechnikai terv készítése szükséges.
  • Hatóság által megállapított díj egyedi.
  • Frekvenciát kizárólag a kérelmező használhatja.

Az engedélyhez megkövetelt rendszertechnikai terv gondos kidolgozása és a központi frekvencia-koordináció a garancia arra, hogy a zártcélú rádiórendszer működését más rádiórendszerek berendezései a legkevésbé sem fogják zavarni. Cégünk vállalja komplett és teljes körű engedélyeztetési eljárások bonyolítását, mindössze egy megbízó levél kitöltése szükséges hozzá. Rendszertechnikai terveket adat és beszédátviteli rádiórendszerek engedélyeztetéséhez egyaránt készítünk. A nálunk megrendelt tervek esetében garantáljuk a NMHH-nál történő sikeres rádióengedély megszerzését, mely feltétele minden URH rendszer használatának. Tervezzen velünk!

 

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@radiorent.hu vagy +36 1 220 7126Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működésért. További információk